Kessel – Hout 4
Vraagprijs
€ 1.650.000,- k.k.
Ik leid u graag eens
rond in dit pand.
Lou heunen
makelaar
Kenmerken
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
720 m2
Vraagprijs
€ 1.650.000,- k.k.
LEES MEER
Omschrijving

In het buitengebied van het Midden-Limburgse Kessel ligt aan de Maas deze vrijstaande villa die met recht het predicaat landgoed mag worden toegekend. Zij is in opdracht van de huidige eigenaren ontworpen door Silvrants Architecten en beschikt over alle denkbare luxe en comfort. Het afgelopen decennium is het object energieneutraal gemaakt, mede dankzij de toepassing van warmtepompen en zonnepanelen. De internationale klasse wordt onder meer onderstreept door concessieloze afwerking van elke interieurruimte. Naast een grote living met tuinzicht (met onder meer paardenweides en vijvers), een topklasse keuken en luxe badkamers, beschikt het tevens over een verwarmd binnenzwembad met eigen sanitaire voorzieningen. Kessel ligt op korte rij-afstand van Panningen (tussen Venlo en Roermond) met een ruim gesorteerd winkelcentrum; via de verbindende Napoleonsweg zijn steden in de omgeving gemakkelijk bereikbaar.

Indeling:

BEGANE GROND
Entreehal
Via een cirkelvormig bestraat voorterrein is onder een overdekte uitbouw toegang tot de ontvangsthal. Deze heeft een vloer van Spaanse tegels met sierrand die drempelloos doorloopt in de living en keuken, de achtergelegen verbindingshal alsmede in de rechtervleugel waar zich het inpandige zwembad bevindt.

Tussenhal
Aan de rechterzijde van de ontvangsthal is toegang tot een tussenhal. Aan de ene zijde bevindt zich de meterkast met aansluitingen van de nutsvoorzieningen. Er tegenover ligt een luxe uitgevoerd gastentoilet met vrijhangend sanitair van Duravit en een uit marmer vervaardigde waskom met geïntegreerd handdoeken-regaal.

Kantoorruimte
Via de tussenhal is toegang tot een representatieve kantoorruimte (19 m2). De wanden zijn afgewerkt met een houten lambrisering, in harmonie met de massief eiken parketvloer. In het verlaagde plafond is indirecte verlichting verwerkt – zoals overigens in elke ruimte in huis. Een strak vormgegeven design-openhaard van Dru legt hier een sfeervol accent (toelichting: omwille van deze sfeerhaard is nog een gasaansluiting aanwezig).

Living
Dubbele paneeldeuren met glas-in-lood vensters leiden vanuit de hal naar de living (59 m2). De vloer bestaat uit grootformaat Spaanse tegels met wisselend dessin; de open eiken kapconstructie met pen-en-gatverbinding biedt zicht tot in de nok van het dak. Aan de achterzijde is via een halfronde uitbouw met verdiepingshoge raampartijen een wijds uitzicht over de tuinpartijen en het naastgelegen terras. Vlak vóór deze uitbouw bevindt zich een vrijstaande en open design-houthaard met een vrijhangend stalen afvoerkanaal tot dakhoogte. Het glas in de raampartijen is voorzien van een speciale coating die zowel koude als warmte uit het interieur weert. In elk vertrek in huis, inclusief de kelderruimtes, is in de plafonds een high-end geluidssysteem van Bang & Olufsen verwerkt.

Open keuken
Zoals elke ruimte in dit huis feitelijk vraagt om een verwoording in superlatieven geldt dat onbetwist ook voor de keuken (51 m2). Het voorste deel heeft de functie van eetkamer; de keuken zelf heeft een L-opstelling die op maat is vervaardigd in oudhollandse stijl door keukenspecialist Holzkamp. De inrichting bestaat boven- en onderkasten met paneeldeuren in Provençaals blauwe kleurstelling en een centraal geplaatst kookeiland met schouwkap. De werkbladen zijn vervaardigd uit massief beukenhout. Tot de inbouwapparatuur van Siemens behoren een 4-pits elektrische kookplaat met separate wokbrander en wasemkap, een afwasmachine, bordenverwarmer, koffiemachine en magnetron. Van Imperial zijn de ingebouwde stoomoven en heteluchtoven afkomstig. Vanaf het kookeiland – met omlopende sierrand in de tegelvloer – is een ongekend uitzicht op het achterterras en de tuinpartijen. De terras-brede wand met glazen vouwdeuren naar het terras is in zijn geheel te openen.

Bijkeuken
Achter de keuken bevindt zich een in stijl betegelde bijkeuken voor de praktisch opslag van voorraden.

Tussenhal
De dubbele paneeldeuren die vanuit de hal naar de living leiden zijn tevens toegepast voor de doorgang die vanuit de keuken naar de tussenhal voert. Deze staat in verbinding met de rechtervleugel waarin zich het inpandige zwembad bevindt.

Masterbedroom
Aan de rechterzijde biedt de tussenhal toegang tot de van airconditioning voorziene masterbedroom (27 m2). Deze heeft een eiken parketvloer met vloerverwarming en, evenals de andere ruimten in huis, een verlaagd plafond met indirecte verlichting. Deze hoofdslaapkamer staat in verbinding met een eigen inloopgarderobe die is voorzien van een maatwerk-inrichting.

Masterbathroom
De aanliggende masterbathroom is via een schuifdeur bereikbaar vanuit de masterbedroom. De vloer is afgewerkt met marmeren tegels in een diagonaal legpatroon met sierrand rondom, de wandtegels zijn uitgevoerd in ‘witjes’ en reiken tot plafondhoogte. Tot de inrichting behoren een ligbad (Ucosan) in hoekopstelling met een omkleding in Romeinse stijl, dubbele en ovaalvormige waskommen (van het Spaanse topmerk Roca) in een marmeren omkleding alsmede een vrijhangend tweede toilet en separaat herentoilet.

Rechtervleugel – het inpandige zwembad
De ruimte waarin zich het zwembad bevindt is qua grondplan een gespiegelde versie van de living. De kapconstructie is identiek, met eveneens een halfronde uitbouw met verdiepingshoge raampartijen aan de zijde van de achtertuin waar een verhoogd lounge-gedeelte is gecreëerd. Het betegelde zwembad (9 x 5 meter) is omringd door een Romeinse tegelvloer in diagonaal legpatroon met een mozaïek-sierrand rond het bad. De vloer van het zwembad is in passende stijl uitgevoerd in een veelkleurig, nautisch mozaïek.

Alle comfort rond het zwembad
Bij binnenkomst in de zwembadruimte leidt aan de rechterzijde een eiken trappartij naar een vide die ideaal geschikt is voor de plaatsing van bijvoorbeeld sporttoestellen. Onder deze vide bevinden zich achtereenvolgens een meerpersoons sauna met eigen koudwaterbad, een luxe toiletruimte, een wandkast met het bedieningspaneel van het zwembad (en de airco van de masterbedroom), alsmede een in marmer uitgevoerde inloopdouche met zes zijsproeiers.

VERDIEPING
Twee (gasten)slaapkamers
Vanuit de ontvangsthal leidt een eiken trappartij naar een met een eiken vloer afgewerkte overloop. Hieraan bevinden zich twee (gasten)slaapkamers met een oppervlakte van 24 m2 en 10 m2. Ook deze zijn afgewerkt met eikenhouten vloeren en voorzien van vloerverwarming.

Gastenbadkamer
De gastenbadkamer zou evenmin misstaan in een designblad. De vloer is afgewerkt met tweekleurige keramische tegels in diagonaal legpatroon en de wanden hebben terracottakleurige mozaïektegels. Centraal, en vrijstaand in de ruimte, is een design-bad van Ucosan geplaatst. Een tweede toilet en wastafel in een ombouw completeren het geheel.

Technische ruimte
De overloop eindigt in een grote ruimte waar aan de linkerzijde de techniek van de diverse installaties is ondergebracht. Hier bevinden zich de omvormers van de zonnepanelen, de energievoorziening (eveneens solar-gestuurd) voor de vloerverwarming, de WtW-installatie voor het zwembad alsmede de techniek van de warmtepompen.

KELDER
Vanuit de ontvangsthal leidt de eikenhouten trap naar de kelderverdieping. Vanuit een centrale verbindingsruimte met rustieke tegelvloer is toegang tot de diverse ruimten. Onder de linkervleugel bevindt zich een grote en betegelde kelder die met een elektrisch bedienbare rolpoort toegang biedt tot een afloophelling voor fietsen.

De tweede ruimte aan de centrale verbindingskelder betreft een wijnkelder met aan weerszijden rustieke nissen voor de opslag van wijnflessen. De derde ruimte kent multifunctionele toepassingen. De vierde ruimte is een waskelder en biedt thans plaats aan de witgoedaansluitingen op een verhoging, met er direct naast een stortkoker voor was en de techniek van het centrale stofzuigersysteem in huis. De vijfde kelderruimte bevindt zich onder de rechtervleugel, direct onder het zwembad. Hier is de volledig automatische techniek van het zwembad in ondergebracht, inclusief de dosering van het chloorgehalte voor het zwembadwater en een zonneboiler voor de warmwatervoorziening van de sanitaire ruimtes bij het zwembad.

TUIN
Vanaf de straatzijde leidt een licht oplopende oprit naar een met betonklinkers bestraat voorterrein. Aan de rechterzijde is onder een design-tentoverkapping parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen. De klinkerbestrating heeft ter hoogte van de entreepartij een cirkelvormig legpatroon rond een met een sierhekwerk omheinde fontein.

De achtertuin heeft aan de woningzijde een centraal gelegen, groot terras dat is afgewerkt met lichtkleurige, keramische vloertegels. Een trappartij leidt hier naar een centraal gelegen verbindings-as, een lange en met bomen omzoomde laan, die tussen gazons met borders naar achteren leidt.

Paardenstal en beveiligde garage
Geheel rechts aan de voorzijde van de achtertuin bevindt zich een vrijstaand stenen gebouw met een groot voorterrein dat is afgewerkt met betonklinkers. Het met unidek-dakplaten geïsoleerde dak is – evenals het dak van de hoofdbouw – voorzien van zonnepanelen.

Het linker gedeelte heeft een inrichting als paardenstal met drie hardhouten paardenboxen. Deze zijn voorzien van automatische drinkbakken en beschikken tevens over een geautomatiseerd voerdersysteem. Aan de voorzijde bevindt zich een verlichte longeerweide, direct naast de paardenstal is de opslag voor paardenmest ondergebracht in een betonnen constructie. Aansluitend liggen er grote en omheinde uitloopweiden: een waar Eldorado voor paardenliefhebbers.

De rechterzijde van dit bijgebouw is een beveiligde garage voor stalling van meerdere voertuigen. Hier is tevens de techniek ondergebracht van twee zogeheten ‘kolkpompen’. Zij pompen van 120 meter diepte kristalhelder grondwater op dat via 80 in het gazon verwerkte sproeiers voor beregening van de tuin zorgdraagt.

De garage en paardenstal hebben in totaliteit een oppervlakte van 210m2

Overkapping
Achter in de tuin is een overkapping geplaatst die aan één zijde geheel open is en geschikt is voor de stalling van onder meer paardentrailers.

Tuinserre met vijverpartij
Geheel aan de achterzijde eindigt de centrale laan bij een glazen tuinserre die te midden van een grote vijverpartij ligt. Bij binnenkomst dekt een transparante afdekplaat in de vloer een put af waarin het regenwater van alle daken op het hele terrein bijeenkomt. Het overtollige water wordt hier automatisch overgeheveld van naar de omliggende vijvers.

Algemeen:
– Onder architectuur van Silvrants Architecten concessieloos ontworpen;
– Gedurende het afgelopen decennium is het object energieneutraal van opzet gemaakt, met onder meer 250 zonnepanelen die voor elektriciteitsopwekking zorgen, elektrische boilers op zonne-energie en meerdere warmtepompen;
– Drie slaapkamers en twee luxueus uitgevoerde badkamers;
– Levensloopbestendig dankzij ligging van de living, masterbedroom en -bathroom op de begane grond;
– Inpandig en verwarmd zwembad, met aparte saunaruimte en eigen, luxe sanitaire voorzieningen;
– Geïsoleerd bijgebouw met beveiligde garage voor meerdere voertuigen, drie paardenboxen en diverse omheinde paardenweides;
– Onder architectuur aangelegde tuin rondom die is voorzien van een volautomatische beregeningsinstallatie (grondwater) voor de gazons;
– Uitermate representatieve uitstraling en zeer geschikt voor de zakelijke combinatie met kantoor aan huis.

LEES MEER

In het buitengebied van het Midden-Limburgse Kessel ligt aan de Maas deze vrijstaande villa die met recht het predicaat landgoed mag worden toegekend. Zij is in opdracht van de huidige eigenaren ontworpen door Silvrants Architecten en beschikt over alle denkbare luxe en comfort. Het afgelopen decennium is het object energieneutraal gemaakt, mede dankzij de toepassing van warmtepompen en zonnepanelen. De internationale klasse wordt onder meer onderstreept door concessieloze afwerking van elke interieurruimte. Naast een grote living met tuinzicht (met onder meer paardenweides en vijvers), een topklasse keuken en luxe badkamers, beschikt het tevens over een verwarmd binnenzwembad met eigen sanitaire voorzieningen. Kessel ligt op korte rij-afstand van Panningen (tussen Venlo en Roermond) met een ruim gesorteerd winkelcentrum; via de verbindende Napoleonsweg zijn steden in de omgeving gemakkelijk bereikbaar.

Indeling:

BEGANE GROND
Entreehal
Via een cirkelvormig bestraat voorterrein is onder een overdekte uitbouw toegang tot de ontvangsthal. Deze heeft een vloer van Spaanse tegels met sierrand die drempelloos doorloopt in de living en keuken, de achtergelegen verbindingshal alsmede in de rechtervleugel waar zich het inpandige zwembad bevindt.

Tussenhal
Aan de rechterzijde van de ontvangsthal is toegang tot een tussenhal. Aan de ene zijde bevindt zich de meterkast met aansluitingen van de nutsvoorzieningen. Er tegenover ligt een luxe uitgevoerd gastentoilet met vrijhangend sanitair van Duravit en een uit marmer vervaardigde waskom met geïntegreerd handdoeken-regaal.

Kantoorruimte
Via de tussenhal is toegang tot een representatieve kantoorruimte (19 m2). De wanden zijn afgewerkt met een houten lambrisering, in harmonie met de massief eiken parketvloer. In het verlaagde plafond is indirecte verlichting verwerkt – zoals overigens in elke ruimte in huis. Een strak vormgegeven design-openhaard van Dru legt hier een sfeervol accent (toelichting: omwille van deze sfeerhaard is nog een gasaansluiting aanwezig).

Living
Dubbele paneeldeuren met glas-in-lood vensters leiden vanuit de hal naar de living (59 m2). De vloer bestaat uit grootformaat Spaanse tegels met wisselend dessin; de open eiken kapconstructie met pen-en-gatverbinding biedt zicht tot in de nok van het dak. Aan de achterzijde is via een halfronde uitbouw met verdiepingshoge raampartijen een wijds uitzicht over de tuinpartijen en het naastgelegen terras. Vlak vóór deze uitbouw bevindt zich een vrijstaande en open design-houthaard met een vrijhangend stalen afvoerkanaal tot dakhoogte. Het glas in de raampartijen is voorzien van een speciale coating die zowel koude als warmte uit het interieur weert. In elk vertrek in huis, inclusief de kelderruimtes, is in de plafonds een high-end geluidssysteem van Bang & Olufsen verwerkt.

Open keuken
Zoals elke ruimte in dit huis feitelijk vraagt om een verwoording in superlatieven geldt dat onbetwist ook voor de keuken (51 m2). Het voorste deel heeft de functie van eetkamer; de keuken zelf heeft een L-opstelling die op maat is vervaardigd in oudhollandse stijl door keukenspecialist Holzkamp. De inrichting bestaat boven- en onderkasten met paneeldeuren in Provençaals blauwe kleurstelling en een centraal geplaatst kookeiland met schouwkap. De werkbladen zijn vervaardigd uit massief beukenhout. Tot de inbouwapparatuur van Siemens behoren een 4-pits elektrische kookplaat met separate wokbrander en wasemkap, een afwasmachine, bordenverwarmer, koffiemachine en magnetron. Van Imperial zijn de ingebouwde stoomoven en heteluchtoven afkomstig. Vanaf het kookeiland – met omlopende sierrand in de tegelvloer – is een ongekend uitzicht op het achterterras en de tuinpartijen. De terras-brede wand met glazen vouwdeuren naar het terras is in zijn geheel te openen.

Bijkeuken
Achter de keuken bevindt zich een in stijl betegelde bijkeuken voor de praktisch opslag van voorraden.

Tussenhal
De dubbele paneeldeuren die vanuit de hal naar de living leiden zijn tevens toegepast voor de doorgang die vanuit de keuken naar de tussenhal voert. Deze staat in verbinding met de rechtervleugel waarin zich het inpandige zwembad bevindt.

Masterbedroom
Aan de rechterzijde biedt de tussenhal toegang tot de van airconditioning voorziene masterbedroom (27 m2). Deze heeft een eiken parketvloer met vloerverwarming en, evenals de andere ruimten in huis, een verlaagd plafond met indirecte verlichting. Deze hoofdslaapkamer staat in verbinding met een eigen inloopgarderobe die is voorzien van een maatwerk-inrichting.

Masterbathroom
De aanliggende masterbathroom is via een schuifdeur bereikbaar vanuit de masterbedroom. De vloer is afgewerkt met marmeren tegels in een diagonaal legpatroon met sierrand rondom, de wandtegels zijn uitgevoerd in ‘witjes’ en reiken tot plafondhoogte. Tot de inrichting behoren een ligbad (Ucosan) in hoekopstelling met een omkleding in Romeinse stijl, dubbele en ovaalvormige waskommen (van het Spaanse topmerk Roca) in een marmeren omkleding alsmede een vrijhangend tweede toilet en separaat herentoilet.

Rechtervleugel – het inpandige zwembad
De ruimte waarin zich het zwembad bevindt is qua grondplan een gespiegelde versie van de living. De kapconstructie is identiek, met eveneens een halfronde uitbouw met verdiepingshoge raampartijen aan de zijde van de achtertuin waar een verhoogd lounge-gedeelte is gecreëerd. Het betegelde zwembad (9 x 5 meter) is omringd door een Romeinse tegelvloer in diagonaal legpatroon met een mozaïek-sierrand rond het bad. De vloer van het zwembad is in passende stijl uitgevoerd in een veelkleurig, nautisch mozaïek.

Alle comfort rond het zwembad
Bij binnenkomst in de zwembadruimte leidt aan de rechterzijde een eiken trappartij naar een vide die ideaal geschikt is voor de plaatsing van bijvoorbeeld sporttoestellen. Onder deze vide bevinden zich achtereenvolgens een meerpersoons sauna met eigen koudwaterbad, een luxe toiletruimte, een wandkast met het bedieningspaneel van het zwembad (en de airco van de masterbedroom), alsmede een in marmer uitgevoerde inloopdouche met zes zijsproeiers.

VERDIEPING
Twee (gasten)slaapkamers
Vanuit de ontvangsthal leidt een eiken trappartij naar een met een eiken vloer afgewerkte overloop. Hieraan bevinden zich twee (gasten)slaapkamers met een oppervlakte van 24 m2 en 10 m2. Ook deze zijn afgewerkt met eikenhouten vloeren en voorzien van vloerverwarming.

Gastenbadkamer
De gastenbadkamer zou evenmin misstaan in een designblad. De vloer is afgewerkt met tweekleurige keramische tegels in diagonaal legpatroon en de wanden hebben terracottakleurige mozaïektegels. Centraal, en vrijstaand in de ruimte, is een design-bad van Ucosan geplaatst. Een tweede toilet en wastafel in een ombouw completeren het geheel.

Technische ruimte
De overloop eindigt in een grote ruimte waar aan de linkerzijde de techniek van de diverse installaties is ondergebracht. Hier bevinden zich de omvormers van de zonnepanelen, de energievoorziening (eveneens solar-gestuurd) voor de vloerverwarming, de WtW-installatie voor het zwembad alsmede de techniek van de warmtepompen.

KELDER
Vanuit de ontvangsthal leidt de eikenhouten trap naar de kelderverdieping. Vanuit een centrale verbindingsruimte met rustieke tegelvloer is toegang tot de diverse ruimten. Onder de linkervleugel bevindt zich een grote en betegelde kelder die met een elektrisch bedienbare rolpoort toegang biedt tot een afloophelling voor fietsen.

De tweede ruimte aan de centrale verbindingskelder betreft een wijnkelder met aan weerszijden rustieke nissen voor de opslag van wijnflessen. De derde ruimte kent multifunctionele toepassingen. De vierde ruimte is een waskelder en biedt thans plaats aan de witgoedaansluitingen op een verhoging, met er direct naast een stortkoker voor was en de techniek van het centrale stofzuigersysteem in huis. De vijfde kelderruimte bevindt zich onder de rechtervleugel, direct onder het zwembad. Hier is de volledig automatische techniek van het zwembad in ondergebracht, inclusief de dosering van het chloorgehalte voor het zwembadwater en een zonneboiler voor de warmwatervoorziening van de sanitaire ruimtes bij het zwembad.

TUIN
Vanaf de straatzijde leidt een licht oplopende oprit naar een met betonklinkers bestraat voorterrein. Aan de rechterzijde is onder een design-tentoverkapping parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen. De klinkerbestrating heeft ter hoogte van de entreepartij een cirkelvormig legpatroon rond een met een sierhekwerk omheinde fontein.

De achtertuin heeft aan de woningzijde een centraal gelegen, groot terras dat is afgewerkt met lichtkleurige, keramische vloertegels. Een trappartij leidt hier naar een centraal gelegen verbindings-as, een lange en met bomen omzoomde laan, die tussen gazons met borders naar achteren leidt.

Paardenstal en beveiligde garage
Geheel rechts aan de voorzijde van de achtertuin bevindt zich een vrijstaand stenen gebouw met een groot voorterrein dat is afgewerkt met betonklinkers. Het met unidek-dakplaten geïsoleerde dak is – evenals het dak van de hoofdbouw – voorzien van zonnepanelen.

Het linker gedeelte heeft een inrichting als paardenstal met drie hardhouten paardenboxen. Deze zijn voorzien van automatische drinkbakken en beschikken tevens over een geautomatiseerd voerdersysteem. Aan de voorzijde bevindt zich een verlichte longeerweide, direct naast de paardenstal is de opslag voor paardenmest ondergebracht in een betonnen constructie. Aansluitend liggen er grote en omheinde uitloopweiden: een waar Eldorado voor paardenliefhebbers.

De rechterzijde van dit bijgebouw is een beveiligde garage voor stalling van meerdere voertuigen. Hier is tevens de techniek ondergebracht van twee zogeheten ‘kolkpompen’. Zij pompen van 120 meter diepte kristalhelder grondwater op dat via 80 in het gazon verwerkte sproeiers voor beregening van de tuin zorgdraagt.

De garage en paardenstal hebben in totaliteit een oppervlakte van 210m2

Overkapping
Achter in de tuin is een overkapping geplaatst die aan één zijde geheel open is en geschikt is voor de stalling van onder meer paardentrailers.

Tuinserre met vijverpartij
Geheel aan de achterzijde eindigt de centrale laan bij een glazen tuinserre die te midden van een grote vijverpartij ligt. Bij binnenkomst dekt een transparante afdekplaat in de vloer een put af waarin het regenwater van alle daken op het hele terrein bijeenkomt. Het overtollige water wordt hier automatisch overgeheveld van naar de omliggende vijvers.

Algemeen:
– Onder architectuur van Silvrants Architecten concessieloos ontworpen;
– Gedurende het afgelopen decennium is het object energieneutraal van opzet gemaakt, met onder meer 250 zonnepanelen die voor elektriciteitsopwekking zorgen, elektrische boilers op zonne-energie en meerdere warmtepompen;
– Drie slaapkamers en twee luxueus uitgevoerde badkamers;
– Levensloopbestendig dankzij ligging van de living, masterbedroom en -bathroom op de begane grond;
– Inpandig en verwarmd zwembad, met aparte saunaruimte en eigen, luxe sanitaire voorzieningen;
– Geïsoleerd bijgebouw met beveiligde garage voor meerdere voertuigen, drie paardenboxen en diverse omheinde paardenweides;
– Onder architectuur aangelegde tuin rondom die is voorzien van een volautomatische beregeningsinstallatie (grondwater) voor de gazons;
– Uitermate representatieve uitstraling en zeer geschikt voor de zakelijke combinatie met kantoor aan huis.

Overdracht
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 1.650.000,- k.k.
Koopspecificatie
inclusief BTW
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Soort woning
landhuis
Type woning
vrijstaande woning
Bouwjaar
2001
Bouwvorm
bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte
720 m2
Perceeloppervlakte
24.344 m2
Overige inspandige ruimte
48 m2
Inhoud
3.075 m3
Aantal kamers
15
Aantal slaapkamers
4
Energie
Warmwater
zonneboiler
Isolatie
volledig geïsoleerd
Buitenruimte
Tuin
achtertuin
Hoofdtuin
achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin
16.000 m2 (160m bij 100m)
Achterom
Ja
Kwaliteit tuin
aangelegd onder architectuur
Parkeergelegenheid
Garage
vrijstaand steen
Capaciteit
2
Garages
1
Dak
Soort dak
zadeldak
Materiaal dak
pannen
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
goed tot uitstekend
Onderhoud buiten
goed tot uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Voorzieningen

In de buurt

 • Buggenum - Holstraat 44: 10 km
 • Roermond - Dennemarkenhof 20: 12 km
 • Roermond - Dorpsstraat 86: 13 km
 • Roermond - Heuvel 1: 13 km
 • Roermond - Venloseweg 78: 13 km
 • Roermond - Swalmerstraat 102: 14 km
 • Roermond - Arlo 57: 14 km
 • Roermond - Swalmerstraat 59C: 14 km
 • Roermond - Lindanusstraat 12: 14 km
 • Roermond - Schoolstraat 5: 14 km
 • Roermond - Luifelstraat 5a: 14 km
 • Roermond - Hamstraat 52D: 14 km
 • Roermond - Kruisherenstraat 1: 14 km
 • Roermond - Joep Nicolasstraat Kruisherenstraat: 14 km
 • Roermond - Neerstraat 34B: 14 km
 • Roermond - Huurvaarderstraat 20: 14 km
 • Roermond - Neerstraat 74A: 14 km
 • Roermond - Weefsterstraat 18: 14 km
 • Roermond - Kasteel Horionstraat 8: 14 km
 • Roermond - Willem II Singel 82: 14 km
 • Roermond - Voorstad Sint Jacob 101: 15 km
 • Roermond - Bisschop Drehmansstraat 37: 15 km
 • Roermond - Evenkamp 13: 16 km
 • Sint Odilienberg - Leropperweg 9a: 17 km
 • Beegden - Duinenberg 14: 17 km
 • Heythuysen - Bergenweg 12: 17 km
 • Herkenbosch - Dukatenlaan 2: 17 km
 • Beegden - Kruisstraat 5: 17 km
 • Heel - dokter E.Verstraelenstraat 3: 19 km
 • Vlodrop - Pastoor Martensstraat 8: 19 km
 • Vlodrop - Smidstraat 2: 19 km

OOK IN DEZE PRIJSKLASSE