ONS TEAM

Van Cromvoirt Makelaars is een team ervaren professionals dat u vakkundig én persoonlijk begeleidt bij al uw huisvestingsvraagstukken.
Ongeacht of dat nu zakelijk is of privé. We stellen ons team graag aan u voor.

EDWIN VAN DRONKELAAR
Naar passende bedrijfshuisvesting
Edwin van Dronkelaar is expert op het gebied van zakelijk vastgoed, in vaktermen het Bedrijfs Onroerend Goed geheten, kortweg ‘BOG’ genaamd. Fundament onder zijn successen in deze zakelijke markt is dat Edwin beschikt over een omvangrijk en persoonlijk relatienetwerk. Zijn contacten staat hij ‘achter de coulissen’ bij tijdens zakelijke huisvestingsvraagstukken. Waar méér bij komt kijken dan alleen het nieuwe bedrijfspand op de vestigingslocatie zelf.
LOU HEUNEN
Expertise in exclusiviteit
Lou Heunen mag je met zijn 39-jarige ervaring gerust de ‘senior’ van de Midden-Limburgse makelaardijbranche noemen. In deze decennia is zijn vakgebied meer en meer uitgegroeid tot het exclusieve deel van de woningmarkt. En dan betreft het doorgaans objecten die om een uiterst deskundige en – indien gewenst – discrete benadering vragen. Lou Heunen is sinds 1999 eigenaar van Van Cromvoirt Makelaars.
SABRIN MAHMOUD
Ondersteuning met vakkennis
Sabrin Mahmoud is al ca. 10 jaar werkzaam bij Van Cromvoirt Makelaars. Als Office Manager op kantoor is Sabrin de dagelijkse spil tussen de binnen- en buitendienst. Ongeacht of het nu de particuliere woningmarkt betreft of het bedrijfs onroerend goed; zij is de regelende kracht op alle gebied.
FLEUR SMEETS
Doortastend op elk gebied
Fleur Smeets is sinds kort werkzaam bij Van Cromvoirt Makelaars en ondersteund Sabrin in haar werkzaamheden. Samen met Sabrin heeft Fleur de verantwoording over de zorgvuldige begeleiding van onze klantcontacten.
CONNY REEMERS-ROYAKKERS
Elk dossier tot in detail paraat
Een onbetwist vertrouwde pijler onder Van Cromvoirt Makelaars: Conny Reemers die al meer dan 40 jaar bij onze makelaardij werkzaam is als administratiebeheerder. In meer dan die kwart eeuw bouwde zij een indrukwekkende vak- en dossierkennis op. En die is als een dagelijks toegankelijke vraagbaak van onschatbare waarde.