ONS TEAM

Van Cromvoirt Makelaars is een team ervaren professionals dat u vakkundig én persoonlijk begeleidt bij al uw huisvestingsvraagstukken.
Ongeacht of dat nu zakelijk is of privé. We stellen ons team graag aan u voor.

EDWIN VAN DRONKELAAR
Naar passende bedrijfshuisvesting
Edwin van Dronkelaar is expert op het gebied van zakelijk vastgoed, in vaktermen het Bedrijfs Onroerend Goed geheten, kortweg ‘BOG’ genaamd. Fundament onder zijn successen in deze zakelijke markt is dat Edwin beschikt over een omvangrijk en persoonlijk relatienetwerk. Zijn contacten staat hij ‘achter de coulissen’ bij tijdens zakelijke huisvestingsvraagstukken. Waar méér bij komt kijken dan alleen het nieuwe bedrijfspand op de vestigingslocatie zelf. Edwin van Dronkelaar is samen met Lou Heunen sinds 1999 eigenaar van Van Cromvoirt Makelaars.
LOU HEUNEN
Expertise in exclusiviteit
Lou Heunen mag je met zijn 35-jarige ervaring gerust de ‘senior’ van de Midden-Limburgse makelaardijbranche noemen. In deze decennia is zijn vakgebied meer en meer uitgegroeid tot het exclusieve deel van de woningmarkt. En dan betreft het doorgaans objecten die om een uiterst deskundige en – indien gewenst – discrete benadering vragen. Lou Heunen is samen met Edwin van Dronkelaar sinds 1999 eigenaar van Van Cromvoirt Makelaars.
STAN JACOBS
Talent met perspectieven
Stan Jacobs is een aanstormend talent binnen het team van Van Cromvoirt Makelaars. Inmiddels heeft hij zijn HBO-studie ‘Vastgoed en Makelaardij’ met groot succes afgerond en is hij nu in functie als kandidaat registermakelaar-taxateur.
DANIELLE VAN ECK
Ondersteuning met vakkennis
Op kantoor is Daniëlle van Eck de dagelijkse spil tussen de binnen- en buitendienst. Een onmisbare kracht die als assistent registermakelaar-taxateur haar kennis en ervaring dagelijks inzet op tal van terreinen. Ongeacht of het nu de particuliere woningmarkt betreft of het bedrijfs onroerend goed; zij is de regelende kracht op alle gebied.
SABRIN MAHMOUD
Doortastend op elk gebied
Sabrin Mahmoud is al enkele jaren werkzaam bij Van Cromvoirt Makelaars. In die tijd sloot zij met goed gevolg haar studie tot Office Manager af bij Schoevers in Eindhoven. Samen met Daniëlle heeft Sabrin de verantwoording over de zorgvuldige begeleiding van onze klantcontacten.
CONNY REEMERS-ROYAKKERS
Elk dossier tot in detail paraat
Een onbetwist vertrouwde pijler onder Van Cromvoirt Makelaars: Conny Reemers die al meer dan 25 jaar bij onze makelaardij werkzaam is als administratiebeheerder. In meer dan die kwart eeuw bouwde zij een indrukwekkende vak- en dossierkennis op. En die is als een dagelijks toegankelijke vraagbaak van onschatbare waarde.