ONS TEAM

Ongeacht of het nu gaat om woningaankoop, woningverkoop, huur of verhuur, bedrijfsonroerend goed of taxatie: op al deze gebieden staat het team van Van Cromvoirt Makelaars voor u klaar voor een vakkundige én persoonlijke begeleiding. Wij stellen ons team graag aan u voor!

LOU HEUNEN
Expertise in exclusiviteit
Met zijn meer dan 40-jarige ervaring mag je Lou Heunen gerust de ‘senior’ van de Midden-Limburgse makelaardijbranche noemen. In deze lange periode heeft hij zich meer en meer toegelegd op het topsegment van de woningmarkt. Daarbij gaat het veelal om exclusieve woonobjecten die om een uitermate deskundige en veelal discrete benadering vragen. Wat dat betreft heeft Lou – sinds 1999 eigenaar van Van Cromvoirt Makelaars – alle nodige expertise in huis!
SABRIN MAHMOUD
Steun en toeverlaat op kantoor
“Voor ons hele team leid ik de dagelijkse gang van zaken op kantoor in goede banen.”
 
Sabrin Mahmoud is als Office Manager op kantoor is de onmisbare spil tussen de binnen- en buitendienst. Ongeacht of het nu gaat om de particuliere woningmarkt of bedrijfsonroerend goed: op alle gebied is zij de veelzijdige spin in het web.
FLEUR SMEETS
Eerste aanspreekpunt voor klanten
“Pas als iedere klant die ik heb gesproken tevreden is, is mijn dag geslaagd!"
 
Fleur Smeets is als secretaresse het eerste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor het ondersteunen van het team. Ze speelt een belangrijke rol in het stroomlijnen van de interne processen en begeleid zorgvuldig alle klantcontacten.
CONNY REEMERS-ROYAKKERS
Elk dossier tot in detail paraat
“Ik help mijn collega’s graag bij het regelen van belangrijke documenten.”
 
Een onbetwist vertrouwde pijler onder het succes van Vaassen Van Cromvoirt Woningmakelaars is Conny Reemers. Als administratiebeheerder heeft zij bij onze makelaardij al meer dan 40 jaar werkervaring. In die periode bouwde zij een indrukwekkende vak- en dossierkennis op. Niet voor niets is zij op kantoor als vraagbaak van onschatbare waarde.
Mandy Groeneveld-Kessels
Gedreven kracht in nieuwbouwprojecten en woningverkoop
“Een woning is een kostbaar bezit. Bij zowel aan- als verkoop zorg ik voor tevreden relaties. Dat geeft veel voldoening!”
 
Met de registertitels A-RMT en K-RMT op zak is Mandy sinds 2017 werkzaam in de makelaardij. Bij Van Cromvoirt Makelaars houdt Mandy zich bezig met de aan- en verkoop van de particuliere markt, waarbij nieuwbouwprojecten haar speciale aandacht hebben.