NAAR PASSENDE BEDRIJFSHUISVESTING

Al decennialang heeft onze makelaardij het specialisme Bedrijfs Onroerend Goed (BOG) in eigen huis. We zijn in die jaren uitgegroeid tot een toonaangevende bemiddelaar in deze uitermate specialistische vastgoedbranche.

Onze expertise wordt ingezet op een uitermate breed werkterrein, variërend van de begeleiding in huisvesting van MKB-ondernemers tot grootindustriële bedrijven in de regio. Centraal staat de zorgvuldige, zakelijke aandacht bij aan- en verkoop van bedrijfspanden, maar ook bij de verhuur en waardebepaling van winkels, kantoren en bedrijfs- en beleggingsobjecten.

Een essentieel onderdeel hiervan vormt het Taxatie Management Systeem (TMI) dat speciaal is ontwikkeld voor en door taxatieprofessionals in de commerciële vastgoedsector. (Ga naar de website)

Contact Lees verder

Van Cromvoirt Bedrijfsmakelaars

Wij beschikken over een ruim en exclusief relatienetwerk. Dat draagt er in hoge mate toe bij dat nieuwe, zakelijke huisvesting snel en doeltreffend wordt gevonden. Wij zijn bovendien lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dit lidmaatschap is een keurmerk voor gegarandeerde kwaliteit in dienstverlening en onafhankelijke, objectieve adviezen in bedrijfsonroerend goed.

In Roermond en Midden-Limburg zijn wij dé partner voor bedrijfspanden op maat. U vindt ons aanbod onder meer op Funda in Business en Property.

MEER WETEN?

KAN IK U ERGENS MEE HELPEN?

U stelt prijs op een persoonlijk, zakelijk onderhoud?
Maak gerust een afspraak om uw wensen en verwachtingen te bespreken. Beslist verhelderend!
Bekijk de andere teamleden van Van Cromvoirt