UW NVM MAKELAAR IN ROERMOND, REGIONAAL BEKEND EN BETROKKEN

Ruim 40 jaar is Van Cromvoirt Makelaars actief als NVM-makelaar op de woningmarkt van Midden-Limburg – en de omgeving van Roermond in het bijzonder. In deze periode is een grote expertise opgebouwd op alle terreinen die ‘vastgoed’ omvat. En dan name in het topsegment van de woningmarkt: het Qualis exclusief onroerend goed in omgeving Roermond en het Bedrijfs Onroerend Goed (BOG).

Vind uw woning

AANKOOPMAKELAAR & VERKOOPMAKELAAR

Van Cromvoirt Makelaars heeft naast verkoopmakelaardij tevens het hele pakket diensten in huis als aankoopmakelaar.
Ben u van plan om een huis te kopen in de omgeving van Roermond?

Of wilt u uw huidige verkopen? In beide gevallen kunnen wij u als aankoopmakelaar óf als verkoopmakelaar ter zijde staan. Zodat u zich steeds verzekerd weet van het maximale resultaat!

LEES MEER

MAG IK JE HELPEN?

Expertise in exclusiviteit
Lou Heunen mag je met zijn 40-jarige ervaring gerust de ‘senior’ van de Midden-Limburgse makelaardijbranche noemen. In deze decennia is zijn vakgebied meer en meer uitgegroeid tot het exclusieve deel van de woningmarkt. En dan betreft het doorgaans objecten die om een uiterst deskundige en – indien gewenst – discrete benadering vragen. Lou Heunen is samen sinds 1999 eigenaar van Van Cromvoirt Makelaars. Bekijk de andere teamleden van Van Cromvoirt Makelaars