Een gezond thuis heb je zelf in de hand!

De temperaturen stijgen, het kabinet overweegt terrasbezoek mogelijk te maken, en de tuin gaat weer deel uitmaken van ons leven.

En met name dat laatste is een heerlijke stimulans voor onze gezondheid. Na vaak maanden binnen hebben – moeten – zitten, hoort ‘buiten’ er nu weer bij!

De temperaturen stijgen, het kabinet overweegt terrasbezoek mogelijk te maken, en de tuin gaat weer deel uitmaken van ons leven. En met name dat laatste is een heerlijke stimulans voor onze gezondheid. Na vaak maanden binnen hebben – moeten – zitten, hoort ‘buiten’ er nu weer bij!

In de tuin werken is enorm ontspannend en goed voor zowel lichaam als geest. Lichamelijke inspanning verrichten en tegelijkertijd je zinnen verzetten, een prachtcombinatie. Leg dit jaar een eigen moestuintje aan en werk er samen met de kinderen in. Niets smaakt beter dan groenten van eigen teelt.

Voor andere praktische tips omtrent gezond wonen, verwijzen wij u naar de navolgende website: https://ggd.groningen.nl/gezondheid/gezond-wonen/

 

Een gezond thuis heb je zelf in de hand!

GERELATEERDE ARTIKELEN

Regio Roermond blijft perspectief bieden
Het aanbod van koophuizen staat de laatste maanden onder druk. Hoewel de markt lijkt ‘vastgelopen’, zoals Dagblad De Limburger op 12 oktober jl. meldde, zijn er regionaal niettemin aanzienlijke verschillen.
Het buitenleven hoort er weer bij!
Vanaf woensdag 19 is een aantal versoepelingen ingetreden; terrastijden worden verruimd, sportscholen en zwembaden mogen weer open en buitenattracties als pretparken, speel- en dierentuinen heropenen hun poorten.
Wonen in een monument: het overwegen waard!
Voor Midden-Limburg is Van Cromvoirt Makelaars vertegenwoordigd in de Nationale Monumenten organisatie (NMo). Het NMo heeft recentelijk een eigen website gelanceerd: het Nationaal Monumenten Portaal waar de vraag naar en het aanbod van monumenten elkaar kunnen ontmoeten.