Makelaar Roggel

Bent u op zoek naar een nieuwe koopwoning in Roggel? Of wilt u uw huis in Roggel verkopen? U wilt dan dat uw huis gemakkelijk en snel wordt aangekocht of juist verkocht tegen de ideale prijs. Onze makelaar in Roggel zal ervoor zorgen dat uw koophuis snel wordt verkocht óf juist aangekocht. Met ruim 40 jaar ervaring begrijpen we bij Van Cromvoirt Makelaars in Roggel dat een goede voorbereiding het halve werk is. Onze makelaar in Roggel gaat er dus ongetwijfeld voor zorgen dat uw aan- of verkoop in Roggel de gewenste prijs én de beste voorwaarden heeft. Zodoende zullen u tijd, geld en zorgen bespaard blijven. Niemand is zo goed thuis in de woningmarkt van Roggel, zoals wij dat zijn.

Huizen te koop in Roggel

Als u al voor een langere periode op zoek bent maar er nog niet in geslaagd bent om een huis te kopen in Roggel, dan is er slechts een kleine kans dat u dit op korte termijn nog gaat lukken. Websites zoals Funda, waar vaak huizen te koop staan in Roggel, in de gaten houden, is meestal niet voldoende. Wij beschikken echter over een zeer uitgebreid netwerk en onze makelaar in Roggel weet exact welke huizen in Roggel te koop gaan staan. Wij weten precies wat u nodig heeft om hét ideale huis te vinden. Want op basis van uw persoonlijke behoeften en wensen passen wij maatwerk op uw zoektocht toe. U wilt natuurlijk het ideale huis dat te koop staat in Roggel zo snel mogelijk kunnen bezichtigen. Tijdens de onderhandelingen met de verkopende partij zal onze makelaar in Roggel uw belangen als koper volledig behartigen. Mocht het in uw geval wenselijk zijn, dan kunt u overigens ook voor bepaalde deeldiensten kiezen. Ongeacht de keuze die u maakt, met Van Cromvoirt Makelaars kunt u zorgeloos van start met uw nieuwe leven in Roggel.

Uw koopwoning verkopen in Roggel

Bent u van plan aan een nieuwe woonfase in uw leven te beginnen? De verkoop van uw huidige koopwoning in Roggel is hier onlosmakelijk onderdeel van. Wij zijn ons ervan bewust dat hier een hoop bij komt kijken. Echter zijn er twee zaken bij de verkoop het allerbelangrijkst: de geschikte voorwaarden en de hoogste verkoopprijs behalen. Dit klinkt eenvoudig, maar in de praktijk is dit vaak lastiger dan het lijkt. Want als er geen sprake is van een goede band met wederzijds vertrouwen, dan is het vrijwel onmogelijk om dit voor elkaar te krijgen. Een goede samenwerking met uw professionele makelaar in Roggel is daarom essentieel voor het realiseren van deze twee doelen. Als hecht team van specialisten houden we u bij Van Cromvoirt Makelaars altijd op de hoogte van alle zaken met betrekking tot uw woning en de woningmarkt in Roggel. Daarnaast begeleiden we u gedurende het hele verkoopproces. Bij ons staat een goede relatie met de klant ook op de eerste plek. Helpen met de verkoop van uw woning doen we met plezier en door samen te werken met professionals zorgen we voor een optimaal resultaat. De woningmarkt in de regio Roggel kennen we van binnen en buiten. Samen met u zullen we ervoor zorgen dat uw huis in Roggel tegen de beste prijs wordt verkocht. Hierdoor zult u met een mooie herinnering terugkijken naar de verkoop van uw koopwoning in Roggel.

Wonen in Roggel

Roggel staat bekend als een actief, aantrekkelijk en gastvrij kerkdorp in Midden-Limburg met wat meer dan 4.000 inwoners in 2019. Roggel ligt ten noorden van Roermond. Het dorp werd voor de eerste keer vermeld in 1230, waar het toentertijd behoorde tot het Land van Horn en jaren later tot het Prinsbisdom Luik. In het jaar 1679 viel Roggel in het bezit van de proosten van de Abdij Keizerbosch en vormde toen een zelfstandige heerlijkheid. Het huidige karakter van het dorp ontstond echter pas in de 19e eeuw, waar na de Tweede Wereldoorlog ook nog verschillende woonwijken werden bijgebouwd. Er bevindt zich een groot recreatiepark genaamd De Leistert. Dit is een zeer groot vakantiepark met een vijf-sterrencamping en een bungalowpark ineen. Een aantal keer per jaar wordt er in Roggel een grote en drukbezochte markt gehouden. Daarnaast zijn er ook een aantal monumenten terug te vinden in Roggel. Denk bijvoorbeeld aan de Sint Petrusmolen, welke is gebouwd in 1901. Ook kunt u de Sint-Petruskerk terugvinden in Roggel. Deze prachtige kerk werd oorspronkelijk gebouwd in 1447 en bevat een barok hoogaltaar uit de 18e eeuw. Om plaats te maken voor deze kerk moest echter wel een nog oudere kerk, uit de 12e eeuw, worden afgebroken.

Naast huizen in Roggel biedt Van Cromvoirt Makelaars zijn diensten ook aan in de omgevingen Herten, Maasbracht, Roermond en Heel.