Makelaar Herten

Het verkopen van uw huis in Herten of het vinden van een nieuwe koopwoning in Herten is doorgaans geen eenvoudige klus. Zeker niet als u dit ook nog eens tegen de beste prijs en onder de beste voorwaarden wilt laten geschieden. Onze makelaar in Herten kan u hier uitstekend bij helpen. Met ruim 40 jaar ervaring in het vak is het voor Van Cromvoirt Makelaars mogelijk om de koop of verkoop van uw huis in Herten binnen afzienbare tijd voor elkaar te krijgen. Bij ons krijgt u namelijk de volledige aandacht en niemand is zo bedreven op de woningmarkt van Herten als wij. Geld, zorgen en tijd zullen u bespaard blijven. Wacht dus niet langer met contact opnemen, want wij begrijpen als geen ander dat een goede voorbereiding cruciaal is.

Zet uw huis te koop in Herten

De verkoop van uw koophuis in Herten is van groot belang op het moment dat u aan een nieuwe woonfase wilt beginnen. Het is daarom ook logisch dat er dan veel zaken bij komen kijken. Hiervan zijn er twee misschien wel van het grootste belang: verkopen onder de beste voorwaarden en tegen de optimale prijs. Doorgaans makkelijker gezegd dan gedaan, want in de praktijk loopt het niet altijd zoals u het wilt. Om dit wel voor elkaar te krijgen is wederzijds vertrouwen en een goede band met uw makelaar in Herten zeer belangrijk. Daarom zullen we u bij Van Cromvoirt Makelaars persoonlijk op de hoogte houden van het verkoopproces én begeleiden we u van begin tot eind. Als hecht team van woningmarkt professionals helpen we u met plezier tijdens de verkoop van uw woning. Niet voor niets hechten wij veel waarde aan een goede relatie tussen onze makelaar in Herten en de klant. Samen zullen we ervoor zorgen dat uw koopwoning in Herten onder de beste voorwaarden en tegen een prachtige prijs wordt verkocht. Op die manier garanderen wij dat u met een goed gevoel kunt terugkijken op een geslaagd verkoopproces.

Een prachtig huis kopen in Herten

Houd websites zoals Funda goed in de gaten, want hierop staan doorgaans veel huizen te koop in Herten aangeboden. Maar als u al voor een lange periode op zoek bent naar een leuke woning in Herten, dan is de kans klein dat u er op korte termijn één gaat vinden. Laat ons u daarom helpen, want bij Van Cromvoirt Makelaars beschikken we over een zeer groot netwerk. Hierdoor weten we direct wanneer er nieuwe huizen te koop staan in Herten. Zodra op basis van uw persoonlijke voorkeuren uw droomhuis te koop staat, zal onze makelaar in Herten u direct op de hoogte stellen. Op die manier kunt u gelijk uw huis in Herten bezichtigen. Daarnaast is het ook mogelijk om ervoor te kiezen alleen gebruik te maken van bepaalde deeldiensten. Anders zullen wij alle onderhandelingen met de verkopende partij voor u uitvoeren. Hierbij zetten we uw belangen altijd voorop. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat u uw droomwoning kunt kopen.

Wonen in Herten

Herten is een dorp in de provincie Limburg met bijna 8.000 inwoners in 2019. Het dorp is onderdeel van de gemeente Roermond en ligt vlak naast Roermond in het zuidwesten. Het dorp ligt zo dicht tegen Roermond aan dat Herten tegenwoordig eerder als een wijk van Roermond wordt gezien. Het dorp grenst overigens ook in het noorden en westen aan de Maas. Herten werd voor de eerste keer schriftelijk vermeld in het jaar 968. Een tijd later behoorde het dorp samen met Merum tot de heerlijkheid Dalenbroek, welke rond 1472 werd opgesplitst. Het grootste deel van deze opsplitsing kwam onder het Hertogdom Gulik te liggen, maar Herten en Maasniel gingen alsnog zelfstandig verder als Dalenbroek. Godard van Vlodrop was heer van Herten sinds 1464 en het dorp hoorde bij Opper-Gelre. Om die reden was Herten respectievelijk eerst Spaans, vervolgens Oostenrijks en tijdens de Franse periode hoorde het dorp bij het gewest van de Nedermaas. In het jaar 1853 vestigden in Nederland de Paters Passionisten uit Ere en wel in het dorp Herten. Jaren later verhuisden zij echter wel naar een klooster in Kortrijk. De tramlijn Roermond – Sittard werd in 1922 gebruiksklaar gemaakt en bij de Holleweg werd de tramhalte met wisselplek Herten-Merum gevestigd. Per dag stopten in beide richtingen vijf trams en een ritje naar het station van Roermond duurde in totaal twaalf minuten. Uiteindelijk werd de tramlijn in het jaar 1937 afgebroken en moesten de reizigers meer gebruikmaken van de bus. Helaas werd dit mooie dorp zwaar getroffen tijdens de laatste maanden van de Tweede Wereldoorlog en zorgde de grondwinning voor het ontstaan van grote plassen, waaronder de Oolderplas. Sindsdien ontwikkelt Herten zich steeds meer tot een forensendorp van de stad Roermond.

Niet alleen bieden wij koopwoningen in Herten aan, ook kun je onze diensten verwachten in de regio’s Herkenbosch, Heel, Roggel, Maasbracht, en Roermond.