Huis gevonden? Wij doen de onderhandelingen!

Het team van Van Cromvoirt Makelaars weet het al jaren: je krijgt méér voor elkaar met een NVM-makelaar!

Want die heeft meer overzicht van de huizenmarkt…meer kennis (van vaak voorkomende gebreken bijvoorbeeld)…meer expertise (omdat hij gebruik maakt van allerlei data en onderzoek)…en natuurlijk: een kwaliteitskeurmerk!

Daarnaast doet-ie meer om je huis te kopen of te verkopen. Zoals de NVM Open Huizen Dag bijvoorbeeld. En dát geeft een goed gevoel! Vandaar de nu al gevleugelde uitspraak:

Ook ú krijgt méér voor elkaar met Van Cromvoirt Makelaars!

‘Je krijgt méér voor elkaar met Van Cromvoirt Makelaars!'

GERELATEERDE ARTIKELEN

Wonen aan het water? Wacht niet te lang!
Comfortabel wonen met schitterend uitzicht over de Maasplassen. Het is een droom van velen die binnenkort kan uitkomen. Locaties variëren van Maasboulevard tot de bekende Arlo-flat.
Huis gevonden? Wij doen de onderhandelingen!
Want die heeft meer overzicht van de huizenmarkt…meer kennis (van vaak voorkomende gebreken bijvoorbeeld)…meer expertise …en natuurlijk: een kwaliteitskeurmerk!
De woonoppervlakte van een woning berekenen
Wanneer u als ouder samen met uw kinderen op zoek gaat naar een woning, zoekt u een andere grootte oppervlakte dan wanneer u een plekje voor uzelf nodig heeft. Tijdens het scrollen van het woningaanbod op Van Cromvoirt Makelaars, kijkt u in eerste instantie vooral naar de woonoppervlakte. Maar hoe wordt de woonoppervlakte eigenlijk berekend? ... read more