Rood, gael en greun..

We zijn Carnavalszaterdag,
maandag en dinsdag gesloten.

Vanaf woensdag 26 februari
zijn wij weer bereikbaar.

Als de dagen weer normaliseren na de Carnaval en u de draad weer heeft opgepakt, is het wellicht geen verkeerd idee om eens bij ons langs te komen. Misschien denkt u wel niet over verkoop van uw huis, maar met de mogelijkheden die de markt nu biedt, zou het wel eens een interessante optie kunnen zijn.

De vraag is groot, de rentestand is laag; beter kan haast niet.
Het kan uw al langer sluimerende plannen om naar een ander huis uit te zien wellicht nét dat laatste duwtje in de rug geven. Kom gewoon eens langs.
Al is het maar om oriënterend van gedachten te wisselen. Helemaal vrijblijvend.

En als u besluit om de stap te gaan zetten, dan staan we u in alles bij.
Maken het tot een zo zorgeloos mogelijke beslissing voor u.
Eén telefoontje als eerste stap is daarvoor voldoende. Alaaf!

Van Cromvoirt Makelaars - Gewoon Goed

GERELATEERDE ARTIKELEN

Huizenprijzen stijgen met meer dan 8 procent (CBS)
Op 21 september 2020 meldde Het Parool dat in de augustusmaand bestaande koopwoningen maar liefst 8,2 procent in prijs waren gestegen ten opzichte van een maand van tevoren.
Stijgend aanbod, woningen sneller verkocht
Het aanbod van koophuizen staat de laatste maanden onder druk. Hoewel de markt lijkt ‘vastgelopen’, zoals Dagblad De Limburger op 12 oktober jl. meldde, zijn er regionaal niettemin aanzienlijke verschillen.
Alles over de eindinspectie van mijn koopwoning
Bijna mag u zichzelf de eigenaar noemen van die prachtige koopwoning. De sleuteloverdracht is immers in zicht. Maar voordat u het koopcontract gaat tekenen, zal er eerst nog een eindinspectie van de koopwoning moeten plaatsvinden. In deze blog vertellen we u alles wat u moet weten over de eindinspectie. Is de eindinspectie van een koopwoning ... read more