Statement maatregelen
Covid-19

Het zijn onzekere tijden, voor ons allemaal omtrent Covid-19.
Wij staan in nauw contact met de NVM (Nederlandse Vereniging voor Makelaars) die ons van advies voorziet.

Om verdere verspreiding tegen te gaan, adviseert de NVM ons om bij ‘fysieke contacten’ zoals bezichtigingen, ondertekening van koopaktes, taxaties, inspecties en transporten de nu geldende gezondheidsrichtlijnen goed te volgen, zoals geen handen schudden, vaak handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog en anderhalve meter afstand houden van elkaar waar mogelijk. Op basis van de beslissingen van de overheid hebben wij verdere maatregelen getroffen omtrent Covid-19.

De volgende maatregelen omtrent Covid-19 zijn direct van kracht:

– Wij volgen de richtlijnen op die door het RIVM worden afgegeven. Wij zullen daarom geen handen geven of zieke medewerkers inzetten. Tijdens afspraken zullen wij een gepaste afstand bewaren.

– Zolang wij daar zelf toe in staat zijn zullen wij bezichtigingen (alleen nog individueel) inplannen.

– Als er bewoners zijn die in quarantaine zitten of griepverschijnselen vertonen, dan zullen wij geen afspraken verzorgen, wij zullen hier naar vragen, maar verzoeken u ook om dit aan ons te melden.

– Wij zijn ook bereidt om virtuele bezichtigingen te verzorgen, via Whatsapp hebben wij de mogelijkheid om een woning op afstand te laten bezichtigen.

– Wij brengen een zeer dringend advies uit om met maximaal 2 personen aanwezig te zijn tijdens een afspraak.

– Wanneer u zelf als verkoper aanwezig bent tijdens de bezichtiging, hebben wij daar begrip voor maar zullen in deze situatie de kandidaat ook informeren om persoonlijk een afweging te kunnen maken over het al of niet laten doorgaan van de afspraak.

– Ons kantooradres aan de Minderbroederssingel 669 te Roermond zal tot nader order niet opengesteld zijn voor bezoekers.

– Bovengenoemde maatregelen gelden ook voor andere afspraken zoals taxaties, verkoopadviesgesprekken, ondertekening contract of anderszins.

– Tevens vermijden wij graag fysiek contact waar mogelijk, wij verzoeken u dan ook om zoveel mogelijk telefonisch met ons kort te sluiten. Ons kantoor is dagelijks geopend van 09.00 – 17.30 uur en wij staan u graag te woord via 0475 – 33 35 33.

– Reeds geplande afspraken kunnen doorgang vinden zoals gepland (mits anders telefonisch/per mail bericht) en wij verzoeken betrokkenen om bovengenoemde maatregelen in acht te nemen. Ook zullen we dit vooraf duidelijk maken tijdens de intake van nieuwe opdrachten.

– Het kan zijn dat onze dienstverlening als gevolg van dit protocol enige vertraging oploopt (langere wachttijd aan de telefoon, annulering van geplande afspraken bij ziekte of minder snel reageren op e-mail), wij vertrouwen op uw begrip en medewerking in deze.

– Zodra er wijzigingen zijn in ons beleid, of aanvullende maatregelen noodzakelijk zijn als gevolg van overheidsadvies, zullen we u daarvan op de hoogte brengen.

Deze maatregelen zorgen ervoor dat we allemaal onze dagelijkse werkzaamheden kunnen voortzetten. De aanpak is dan weliswaar arbeidsintensiever en minder persoonlijk, het eindresultaat zal er niet onder lijden.

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe en staan u graag te woord wanneer er naar aanleiding van dit bericht nog vragen of opmerkingen mochten zijn.

Met vriendelijke groet,

VAN CROMVOIRT MAKELAARS

Lou Heunen – Edwin van Dronkelaar – Stan Jacobs –
Sabrin Mahmoud – Danielle van Eck – Conny Reemers

GERELATEERDE ARTIKELEN

VERKOCHT: Medebewoner (m) historisch rijksmonument gezocht
Voor dit historische rijksmonument aan de Swalmerstraat 59C in Roermond is de huidige eigenaar-bewoner op zoek naar een mannelijke medebewoner (senior) voor de separaat te bewonen rechtervleugel.
Regio Roermond blijft perspectief bieden
Het aanbod van koophuizen staat de laatste maanden onder druk. Hoewel de markt lijkt ‘vastgelopen’, zoals Dagblad De Limburger op 12 oktober jl. meldde, zijn er regionaal niettemin aanzienlijke verschillen.
Voor wie slim(mer) wil verkopen…
Recentelijk hebben inwoners van Roermond een flyer van ons in hun brievenbus aangetroffen. Bedoeld voor hen die – nu of op termijn – van plan zijn om hun huis te gaan verkopen. Nú is het juiste moment...