Posterholt – Karbaan 1
Vraagprijs
€ 745.000,- k.k.
Ik leid u graag eens
rond in dit pand.
Lou Heunen
makelaar
Kenmerken
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
216 m2
Vraagprijs
€ 745.000,- k.k.
LEES MEER
Omschrijving

Aan een doodlopende weg in het villapark van Posterholt bevindt zich deze vrijstaande villa die dateert van 2009. Het object is volledig geïsoleerd, voorzien van het definitieve energielabel A en beschikt naast een grote living en halfopen keuken (met nieuwe inrichting) tevens over een kantoorruimte op de begane grond en vijf slaapkamers en een luxe uitgevoerde badkamer op de eerste verdieping. De ligging aan een brede gemeentelijke groenstrook aan de voorzijde is op korte afstand van uitgebreide winkelvoorzieningen en heeft diverse speelweides voor kinderen in de directe omgeving. Roermond, het Duitse achterland en het uitgestrekte Meinweggebied zijn vanaf deze locatie per auto of fiets in korte tijd bereikbaar. Het bouwjaar is 2009, de inhoud bedraagt 901 m3 en de perceeloppervlakte meet 653 m².

BEGANE GROND
Hal
In het midden van de voorgevel is met een tweevleugelige deur toegang tot de ontvangsthal (13,5 m2) die een vloerafwerking heeft van donkergrijze Arduin tegels (40/40). Het gastentoilet bevindt zich aan de rechterzijde naast de trapopgang naar de verdieping en heeft grootformaat wandtegels tot plafondhoogte en een inrichting met een natuurstenen designfonteintje en vrijhangend sanitair van Duravit.

Kantoor
Bij binnenkomst in de hal bevindt zich aan de linkerzijde een kantoor/werkkamer (7,5 m2) waar de Arduin vloer drempelloos in doorloopt. De ruimte heeft een ingebouwde, verdiepingshoge schuifdeurkast met ruimte voor de opslag van dossiers.

Living
De living (totaal 71,1 m2) ligt in de linkervleugel van de villa. De vloer van massief eiken delen heeft een whitewashfinish en aan de linkerzijde bevindt zich een erkeruitbouw waarvan de drie raampartijen zijn voorzien van elektrisch bedienbare screens en de doorgang van ingebouwde ledspots. Het plafond van de woonkamer heeft een omlopende stucrand en aan de achterzijde is op twee plaatsen met openslaande tuindeuren (bij twee van de vier openslaande tuindeuren zitten uittrekbare rolhorren) toegang tot een overkapping (27,6 m2) boven het achterterras.

Halfopen keuken
De halfopen keuken (20,6 m2) is gesitueerd aan de achterzijde waar de eikenhouten vloer van de living drempelloos in doorloopt. De keuken heeft in 2018 een nieuwe inrichting gekregen met boven- en onderkasten met eikenhouten fronten die harmoniëren met de vloerafwerking. Het werkblad met extra diepte is vervaardigd van massief graniet en hoger geplaatst voor een ideale werkhoogte. Onder een rustieke schouwkap zijn een 5-pits inductiekookplaat met wasemkap van Miele ingebouwd, geflankeerd door een rechthoekige spoelbak. Tot de inbouwapparatuur behoren een
grote koelkast en een op werkhoogte geplaatste afwasmachine met binnenverlichting (Miele). In de wand aan de linkerzijde zijn onder elkaar (eveneens van Miele) een stoomoven, elektrische oven en een klimaatkast voor het bewaren van wijn ondergebracht. Vanuit deze keuken leiden openslaande tuindeuren naar het achterterras. In het plafond zijn paarsgewijs acht ledspots ingebouwd.

Bijkeuken
De bijkeuken (20,9 m2) heeft eveneens een complete keukeninrichting met boven- en onderkasten en een kunststoffen werkblad met natuurstenen dessin en rvs-spoelbak (Franke). Tot de inbouwapparatuur behoren een asemkap en een afwasmachine (Siemens). Aan de overzijde, op werkhoogte in een wand geplaatst, bevinden zich de witgoedaansluitingen (wasmachine en -droger) die beide zijn voorzien van uittrekbare lades voor plaatsing van de wasmand. Met een tuindeur (ook voorzien van een uittrekbare rolhor) is toegang tot het achterterras en de achtertuin.

Garage
De inpandige garage (18,1 m2) heeft een vloerafwerking van keramische tegels (60/60) die drempelloos doorloopt vanuit de bijkeuken en beschikt aan twee zijden over een maatwerkinrichting van kastenwanden met hout-look fronten en een koof- en plintafwerking in bijpassende stijl. Als inbouwapparatuur is een koelkast (Siemens) geplaatst en in een nisruimte is plaats voor een hoge diepvrieskast. Aan de voorzijde, bij de dubbele openslaande poort naar de oprit, bevindt zich de meterkast met aansluitingen van de drie nutsvoorzieningen.

Verdieping
Overloop met vide
Vanuit de hal leidt een massieve merbauhouten trap met tredeverlichting naar een overloop (16,6 m2) met vide naar de hal. De hardhouten balustrade op de overloop is voorzien van een glazen
doorvalbeveiliging en de toegang tot de trap kan boven én beneden veilig worden afgesloten met een kinderrekje in dezelfde houtsoort. De lange wand op de overloop biedt achter schuifdeuren toegang tot diepe en verlichte muurkasten (met 3,8 m2 aan stahoogte boven de 1.50-meterlijn). In het plafond van de overloop zijn naast twee light tubes voor daglichttoetreding tevens negen led-spots ingebouwd. De vloer van de overloop is afgewerkt met laminaat in een donker houtdessin dat ook in de vijf slaapkamers is toegepast

Verwarmings- en toiletruimte
Op de overloop is tevens toegang tot een inloopkast met opstelling van de HR-verwarmingsketel, een separate 80-liter boiler (Bosch, 2009) en de aansluitingen van de vloerverwarming van de
badkamer. Aan de overzijde op de overloop bevindt zich een toiletruimte met wandtegels in dezelfde uitvoering als het toilet op de begane grond en een inrichting met vrijhangend sanitair van Villeroy & Boch en ingebouwde led-plafondspots.

Vijf slaapkamers
Twee slaapkamers (met 16,0 en 11,8 m2 aan stahoogte boven de 1.50-meterlijn) bevinden zich in de rechtervleugel boven de garage en bijkeuken. Zij hebben beide een rondvormige raampartij en elk een Velux-dakvenster met geïntegreerde hor. Aan de overzijde van de overloop, in de linkervleugel, bevinden zich drie andere slaapkamers (met 15,0 m2, 13,7 m2 en 7,5 m2 aan stahoogte boven de 1.50- meterlijn). Twee ervan beschikken over verdiepingshoge, ingebouwde muurkasten en alle zijn voorzien van dimbare led-plafondspots. Met uitzondering van beide dakkapellen zijn alle ramen voorzien van geïntegreerde horren en naar persoonlijke wens in het kozijn verstelbare plissérolgordijnen van Luxaflex. Alle wanden van de slaapkamers zijn afgewerkt met hoogwaardig en kunstzinnig Pipvliesbehang in verschillende kleurrijke en met elkaar harmoniërende dessins.

Badkamer
De badkamer (met 10,6 m2 aan stahoogte boven de 1.50-meterlijn) heeft een vloerafwerking van donkergrijze keramische tegels (40/40) en is voorzien van vloerverwarming. Tot de inrichting behoren een keramische tweepersoonswastafel (Duravit) met designarmaturen en verlichte spiegel, een tweepersoons inloopdouche met dubbele thermostaatkranen en een ligbad in hoekopstelling met thermostaatkraan (Grohe). Verlichting geschiedt door tien ingebouwde en dimbare halogeenplafondspots (12 Volt), waarvan twee in de douchecabine zijn geplaatst.

ZOLDER
Op de overloop is met een vlizotrap toegang tot de (berg)zolder met 7.9 m2 aan stahoogte boven de 1.50-meterlijn. Hier is tevens de opstelplaats van de WtW-installatie (Warmteterugwin).

TUIN MET TUINHUIS
De voortuin heeft aan de linkerzijde strakgesnoeide hagen die borders omsluiten. In het midden is met een breed bestraat voorterrein toegang tot zowel de entreepartij als de garage. Via een hoog en afsluitbaar hekwerk is de achtertuin enkel aan de rechterzijde van deze voorzijde bereikbaar.

De achtertuin kent een hoge mate van privacy en heeft aan de gehele woningzijde een breed terras dat deels is overdekt met een overkapping (27,6 m2) die op blauwstenen staanders rust en voorzien is van een semitransparante dakbedekking. Het terras sluit aan op een onderhoudsvriendelijke gazonstrook (kunstgras) dat aan de linkerzijde overgaat in een met een hekwerk omzoomd
gedeelte met natuurgras. In de linkerachterhoek is een rondvormig prieeltje dat wordt omringd door een hoge beukenhaag en een met klimop begroeid hekwerk. Het ‘dak’ van het prieeltje wordt gevormd door platanen. De tuin is deels rondom voorzien van een reeks steeneik-leibomen.

De reeks leibomen welke doorlopen tot het prieeltje en van daaruit de hoek om langs de linkerzijde van het huis voor de klimop haag sluit aan op een in matgrijs afgewerkt houten tuinhuis (13,4 m2) uit najaar 2019 met een vloerafwerking van getrommelde betonklinkertjes. Aan de tuinzijde is er een brede overkapping boven een terras (5,0 m2) waar zich tevens de aansluiting van de
grondwaterpomp bevindt voor beregening van de tuin. Achter het tuinhuis is ruimte om afvalcontainers buiten het zicht te plaatsen.

ALGEMEEN
– Vrijstaande villa uit 2009 op een grondstuk van 653 m2;
– Volledig geïsoleerd en voorzien van energielabel A (definitief en geldig tot september 2029);
– Vijf slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer;
– Nieuwe handgemaakte maatwerkkeuken (2018) die is voorzien van topklasse inbouwapparatuur;
– Omliggende tuin met tuinhuis (2019) en een hoge mate van privacy;
– Rustige en verkeersveilige ligging;
– Het centrum van Posterholt ligt op korte afstand, voorziet in een volledig winkelaanbod en basisschool ‘De Draaiende Wieken’ is voor kinderen verkeersveilig te voet bereikbaar;
– De locatie kent goede en snelle verbindingen met Roermond en de omliggende regio; de grensovergang met Duitsland ligt op slechts een paar honderd meter afstand.

LEES MEER

Aan een doodlopende weg in het villapark van Posterholt bevindt zich deze vrijstaande villa die dateert van 2009. Het object is volledig geïsoleerd, voorzien van het definitieve energielabel A en beschikt naast een grote living en halfopen keuken (met nieuwe inrichting) tevens over een kantoorruimte op de begane grond en vijf slaapkamers en een luxe uitgevoerde badkamer op de eerste verdieping. De ligging aan een brede gemeentelijke groenstrook aan de voorzijde is op korte afstand van uitgebreide winkelvoorzieningen en heeft diverse speelweides voor kinderen in de directe omgeving. Roermond, het Duitse achterland en het uitgestrekte Meinweggebied zijn vanaf deze locatie per auto of fiets in korte tijd bereikbaar. Het bouwjaar is 2009, de inhoud bedraagt 901 m3 en de perceeloppervlakte meet 653 m².

BEGANE GROND
Hal
In het midden van de voorgevel is met een tweevleugelige deur toegang tot de ontvangsthal (13,5 m2) die een vloerafwerking heeft van donkergrijze Arduin tegels (40/40). Het gastentoilet bevindt zich aan de rechterzijde naast de trapopgang naar de verdieping en heeft grootformaat wandtegels tot plafondhoogte en een inrichting met een natuurstenen designfonteintje en vrijhangend sanitair van Duravit.

Kantoor
Bij binnenkomst in de hal bevindt zich aan de linkerzijde een kantoor/werkkamer (7,5 m2) waar de Arduin vloer drempelloos in doorloopt. De ruimte heeft een ingebouwde, verdiepingshoge schuifdeurkast met ruimte voor de opslag van dossiers.

Living
De living (totaal 71,1 m2) ligt in de linkervleugel van de villa. De vloer van massief eiken delen heeft een whitewashfinish en aan de linkerzijde bevindt zich een erkeruitbouw waarvan de drie raampartijen zijn voorzien van elektrisch bedienbare screens en de doorgang van ingebouwde ledspots. Het plafond van de woonkamer heeft een omlopende stucrand en aan de achterzijde is op twee plaatsen met openslaande tuindeuren (bij twee van de vier openslaande tuindeuren zitten uittrekbare rolhorren) toegang tot een overkapping (27,6 m2) boven het achterterras.

Halfopen keuken
De halfopen keuken (20,6 m2) is gesitueerd aan de achterzijde waar de eikenhouten vloer van de living drempelloos in doorloopt. De keuken heeft in 2018 een nieuwe inrichting gekregen met boven- en onderkasten met eikenhouten fronten die harmoniëren met de vloerafwerking. Het werkblad met extra diepte is vervaardigd van massief graniet en hoger geplaatst voor een ideale werkhoogte. Onder een rustieke schouwkap zijn een 5-pits inductiekookplaat met wasemkap van Miele ingebouwd, geflankeerd door een rechthoekige spoelbak. Tot de inbouwapparatuur behoren een
grote koelkast en een op werkhoogte geplaatste afwasmachine met binnenverlichting (Miele). In de wand aan de linkerzijde zijn onder elkaar (eveneens van Miele) een stoomoven, elektrische oven en een klimaatkast voor het bewaren van wijn ondergebracht. Vanuit deze keuken leiden openslaande tuindeuren naar het achterterras. In het plafond zijn paarsgewijs acht ledspots ingebouwd.

Bijkeuken
De bijkeuken (20,9 m2) heeft eveneens een complete keukeninrichting met boven- en onderkasten en een kunststoffen werkblad met natuurstenen dessin en rvs-spoelbak (Franke). Tot de inbouwapparatuur behoren een asemkap en een afwasmachine (Siemens). Aan de overzijde, op werkhoogte in een wand geplaatst, bevinden zich de witgoedaansluitingen (wasmachine en -droger) die beide zijn voorzien van uittrekbare lades voor plaatsing van de wasmand. Met een tuindeur (ook voorzien van een uittrekbare rolhor) is toegang tot het achterterras en de achtertuin.

Garage
De inpandige garage (18,1 m2) heeft een vloerafwerking van keramische tegels (60/60) die drempelloos doorloopt vanuit de bijkeuken en beschikt aan twee zijden over een maatwerkinrichting van kastenwanden met hout-look fronten en een koof- en plintafwerking in bijpassende stijl. Als inbouwapparatuur is een koelkast (Siemens) geplaatst en in een nisruimte is plaats voor een hoge diepvrieskast. Aan de voorzijde, bij de dubbele openslaande poort naar de oprit, bevindt zich de meterkast met aansluitingen van de drie nutsvoorzieningen.

Verdieping
Overloop met vide
Vanuit de hal leidt een massieve merbauhouten trap met tredeverlichting naar een overloop (16,6 m2) met vide naar de hal. De hardhouten balustrade op de overloop is voorzien van een glazen
doorvalbeveiliging en de toegang tot de trap kan boven én beneden veilig worden afgesloten met een kinderrekje in dezelfde houtsoort. De lange wand op de overloop biedt achter schuifdeuren toegang tot diepe en verlichte muurkasten (met 3,8 m2 aan stahoogte boven de 1.50-meterlijn). In het plafond van de overloop zijn naast twee light tubes voor daglichttoetreding tevens negen led-spots ingebouwd. De vloer van de overloop is afgewerkt met laminaat in een donker houtdessin dat ook in de vijf slaapkamers is toegepast

Verwarmings- en toiletruimte
Op de overloop is tevens toegang tot een inloopkast met opstelling van de HR-verwarmingsketel, een separate 80-liter boiler (Bosch, 2009) en de aansluitingen van de vloerverwarming van de
badkamer. Aan de overzijde op de overloop bevindt zich een toiletruimte met wandtegels in dezelfde uitvoering als het toilet op de begane grond en een inrichting met vrijhangend sanitair van Villeroy & Boch en ingebouwde led-plafondspots.

Vijf slaapkamers
Twee slaapkamers (met 16,0 en 11,8 m2 aan stahoogte boven de 1.50-meterlijn) bevinden zich in de rechtervleugel boven de garage en bijkeuken. Zij hebben beide een rondvormige raampartij en elk een Velux-dakvenster met geïntegreerde hor. Aan de overzijde van de overloop, in de linkervleugel, bevinden zich drie andere slaapkamers (met 15,0 m2, 13,7 m2 en 7,5 m2 aan stahoogte boven de 1.50- meterlijn). Twee ervan beschikken over verdiepingshoge, ingebouwde muurkasten en alle zijn voorzien van dimbare led-plafondspots. Met uitzondering van beide dakkapellen zijn alle ramen voorzien van geïntegreerde horren en naar persoonlijke wens in het kozijn verstelbare plissérolgordijnen van Luxaflex. Alle wanden van de slaapkamers zijn afgewerkt met hoogwaardig en kunstzinnig Pipvliesbehang in verschillende kleurrijke en met elkaar harmoniërende dessins.

Badkamer
De badkamer (met 10,6 m2 aan stahoogte boven de 1.50-meterlijn) heeft een vloerafwerking van donkergrijze keramische tegels (40/40) en is voorzien van vloerverwarming. Tot de inrichting behoren een keramische tweepersoonswastafel (Duravit) met designarmaturen en verlichte spiegel, een tweepersoons inloopdouche met dubbele thermostaatkranen en een ligbad in hoekopstelling met thermostaatkraan (Grohe). Verlichting geschiedt door tien ingebouwde en dimbare halogeenplafondspots (12 Volt), waarvan twee in de douchecabine zijn geplaatst.

ZOLDER
Op de overloop is met een vlizotrap toegang tot de (berg)zolder met 7.9 m2 aan stahoogte boven de 1.50-meterlijn. Hier is tevens de opstelplaats van de WtW-installatie (Warmteterugwin).

TUIN MET TUINHUIS
De voortuin heeft aan de linkerzijde strakgesnoeide hagen die borders omsluiten. In het midden is met een breed bestraat voorterrein toegang tot zowel de entreepartij als de garage. Via een hoog en afsluitbaar hekwerk is de achtertuin enkel aan de rechterzijde van deze voorzijde bereikbaar.

De achtertuin kent een hoge mate van privacy en heeft aan de gehele woningzijde een breed terras dat deels is overdekt met een overkapping (27,6 m2) die op blauwstenen staanders rust en voorzien is van een semitransparante dakbedekking. Het terras sluit aan op een onderhoudsvriendelijke gazonstrook (kunstgras) dat aan de linkerzijde overgaat in een met een hekwerk omzoomd
gedeelte met natuurgras. In de linkerachterhoek is een rondvormig prieeltje dat wordt omringd door een hoge beukenhaag en een met klimop begroeid hekwerk. Het ‘dak’ van het prieeltje wordt gevormd door platanen. De tuin is deels rondom voorzien van een reeks steeneik-leibomen.

De reeks leibomen welke doorlopen tot het prieeltje en van daaruit de hoek om langs de linkerzijde van het huis voor de klimop haag sluit aan op een in matgrijs afgewerkt houten tuinhuis (13,4 m2) uit najaar 2019 met een vloerafwerking van getrommelde betonklinkertjes. Aan de tuinzijde is er een brede overkapping boven een terras (5,0 m2) waar zich tevens de aansluiting van de
grondwaterpomp bevindt voor beregening van de tuin. Achter het tuinhuis is ruimte om afvalcontainers buiten het zicht te plaatsen.

ALGEMEEN
– Vrijstaande villa uit 2009 op een grondstuk van 653 m2;
– Volledig geïsoleerd en voorzien van energielabel A (definitief en geldig tot september 2029);
– Vijf slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer;
– Nieuwe handgemaakte maatwerkkeuken (2018) die is voorzien van topklasse inbouwapparatuur;
– Omliggende tuin met tuinhuis (2019) en een hoge mate van privacy;
– Rustige en verkeersveilige ligging;
– Het centrum van Posterholt ligt op korte afstand, voorziet in een volledig winkelaanbod en basisschool ‘De Draaiende Wieken’ is voor kinderen verkeersveilig te voet bereikbaar;
– De locatie kent goede en snelle verbindingen met Roermond en de omliggende regio; de grensovergang met Duitsland ligt op slechts een paar honderd meter afstand.

Overdracht
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 745.000,- k.k.
Koopspecificatie
inclusief BTW
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Soort woning
villa
Type woning
vrijstaande woning
Bouwjaar
2009
Bouwjaar toelichting
door huidige eigenaren gemoderniseerd
Bouwvorm
bestaande bouw
Liggingen
aan park, aan rustige weg, in woonwijk
Indeling
Woonoppervlakte
216 m2
Perceeloppervlakte
653 m2
Overige inspandige ruimte
33 m2
Inhoud
901 m3
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Energie
Energieklasse
A
Energielabel einddatum
30 november -1
Warmwater
c.v.-ketel, gasboiler eigendom
Isolatie
dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geïsoleerd
Buitenruimte
Tuin
achtertuin, voortuin, tuin rondom
Hoofdtuin
achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin
300 m2 (12m bij 25m)
Ligging hoofdtuin
noord
Achterom
Ja
Kwaliteit tuin
verzorgd
Bergruimte
Schuur / Berging
vrijstaand hout
Isolatie
geen isolatie
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten
openbaar parkeren
Garage
inpandig
Capaciteit
1
Garages
1
Dak
Soort dak
samengesteld dak
Materiaal dak
pannen
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Voorzieningen
 • Buitenzonwering
 • Mechanische ventilatie
 • Dakraam
 • Tv kabel
 • Alarminstallatie

In de buurt

 • Posterholt - Winkelweg 20: 900 m
 • Sint Odilienberg - Thorbeckestraat 8: 3,0 km
 • Sint Odilienberg - Schaapsweg 32: 3,1 km
 • Sint Odilienberg - Schaapsweg 15: 3,5 km
 • Melick - Baron van Hovelllaan 11: 4,4 km
 • Melick - Breidberg 22: 4,6 km
 • Melick - Krekelberg 5: 4,7 km
 • Wassenberg - Normannenstrasse: 6,7 km
 • Roermond - Ambachtsingel 53: 7,2 km
 • Roermond - Walbreukergraaf 29: 7,3 km
 • Roermond - Way Broek 2: 7,3 km
 • Roermond - Kapellerlaan 119A: 7,4 km
 • Roermond - Belleboom 13: 7,5 km
 • Roermond - Munsterstraat 14E: 8,5 km
 • Roermond - Pollartstraat 8: 8,5 km
 • Roermond - Huiskenshof 25: 8,7 km
 • Roermond - Bethlehemstraat 31: 8,7 km
 • Roermond - Steegstraat 20: 8,8 km
 • Roermond - Swalmerstraat 13: 8,8 km
 • Maasbracht - Heuvelstraat 8: 9,5 km
 • Roermond - Daalakkerweg: 10,0 km
 • Maasbracht - Heidepark 22: 10,0 km
 • Roermond - Roroweg 18: 10 km
 • Horn - Kerkpad 64: 11 km
 • Heel - Heerbaan 2: 11 km
 • Swalmen - Meestersweg: 11 km
 • Wessem - Pastoor-Janssenstraat 3: 12 km
 • Swalmen - Dionysiusstraat 9: 12 km
 • Buggenum - Dorpsstraat 8: 13 km
 • Swalmen - Pastoor Zandersstraat 40: 13 km
 • Heythuysen - Belenbroeklaan 57-59: 17 km

OOK IN DEZE PRIJSKLASSE