Heythuysen – Belenbroeklaan 57
Vraagprijs
€ 750.000,- k.k.
Ik leid u graag eens
rond in dit pand.
Lou Heunen
makelaar
Kenmerken
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
359 m2
Vraagprijs
€ 750.000,- k.k.
LEES MEER
Omschrijving

Op een hoekperceel, aan de rand van Heythuysen, bevindt zich dit landhuis dat is gebouwd in 1977. Het heeft een samengesteld en geïsoleerd dak dat met bitumen is afgewerkt en de huidige eigenaren zijn medio 2021 gestart met een complete renovatie van zowel het in- als exterieur.

De gehele buitengevel is witgeschilderd, er is onder meer een nieuwe maatwerkkeuken geplaatst en twee compleet nieuw ingerichte badkamers, alle kozijnen zijn vervangen, de elektriciteitsleidingen zijn vernieuwd en 18 zonnepanelen geïnstalleerd. Alle slaapkamers zijn eveneens gemoderniseerd en de woon- en eetkamer werden voorzien van isolerende spanplafonds.

Aan de rechterzijde beschikt het object over een multifunctioneel inzetbaar gedeelte met eigen entreepartij. Het is een voormalige zwembadruimte (het bad is nog aanwezig maar beloopbaar afgedekt) met een apart keukengedeelte en achterliggende ruimtes. Het biedt diverse mogelijkheden voor een zakelijke functie aan huis, bijvoorbeeld als kantoor-/praktijkruimte of galerie.

De ligging aan de rand van centrumgemeente Heythuysen is niettemin centraal; met een winkelhart waarin grote Nederlandse winkelketens vertegenwoordigd zijn. Heythuysen heeft eigen onderwijsvoorzieningen in het basis- en middelbaar onderwijs en de stad Roermond is vanaf deze locatie in een kwartier rijden bereikbaar. Het bouwjaar is 1977 (met totale renovatie sinds 2021), de woonoppervlakte bedraagt 359 m2 en het perceel meet 482 m2.

BEGANE GROND
Aan de rechterzijde van de hoofdbouw is overdekt toegang tot de ontvangsthal (9,2 m2). De voordeur zit in een pui met diffuse raampartijen waardoor ongewenste inkijk wordt voorkomen. De wanden in schoonmetselwerk zijn alle voorzien van een witte afwerking en de eiken parketvloer van de hal loopt drempelloos door in zowel de eetkamer als de naastgelegen hal die naar de slaapvertrekken en badkamer leidt. De radiator in de hal heeft een witgelakte omkleding en na de toegang tot de verbindingshal bevindt zich aan de linkerzijde de meterkast met aansluitingen (nieuw, 2022) van onder meer de nutsvoorzieningen en de glasvezelverbinding. Een dubbele rookglazen deur is aan weerszijden opgenomen in een architectonisch open plafondverlaging met een verdiepingshoge glaspartij in het midden als transparante scheidingswand.

Eetkamer
Voornoemde eiken parketvloer is twee jaar geleden geheel geschuurd waarbij zij een nieuwe whitewash-afwerking kreeg. De eetkamer (52,4 m2) heeft een schuin oplopend plafond dat is afgewerkt met een spanplafond (Plameco) en voorzien van zeven richtbare halogeenspots. In een schouw naast de trapopgang naar de verdieping bevindt zich een inzetgashaard (Belfire). Vóór de vernieuwde pui (2022) bevindt zich een ruimtebesparende convectorput en is met schuifdeuren toegang tot het achterterras. De raambekleding bestaat uit maatwerk-lamellen die de schuin oplopende
dakconstructie volgen.

Woonkamer
De woonkamer (32,3 m2) heeft eenzelfde schuinoplopend spanplafond dat is voorzien is van zes richtbare halogeenspots. De vloer van deze ruimte is afgewerkt met geaderd wit marmer in wisselende tegelformaten en eveneens voorzien van een convectorput. De historische marmeren haardombouw is afkomstig uit het voormalige gemeentehuis van Heythuysen en is uitgevoerd in art nouveau-stijl met florale motieven. De woonkamer heeft aan één zijde een brede en hoge maatwerkboekenkast waarnaast zich een airco-unit van LG (2022) bevindt die tevens over een verwarmingsfunctie beschikt.

Woonkeuken
De eetkamer staat in open verbinding met de woonkeuken (12,8 m2).Tijdens de verbouwing is deze geheel voorzien van een nieuwe inrichting in L-vormige opstelling met boven- en onderkasten met hoogglans witte fronten. De onderkasten beschikken over bovenlades met uitschuifbare gedeelten. De inbouwapparatuur van AEG bestaat uit een combimagnetron en een elektrische oven die op praktische werkhoogte zijn geplaatst, een 4-pits keramische kookplaat (waarvan één gedeelte met 3 zones) met wasemkap, een koelkast en een afwasmachine. Onder de rvsspoelbak
(Franke) is een Quooker-kraan ingebouwd. Zowel de vloer als de achterwand van het werkblad zijn afgewerkt met een op natuursteen gelijkende keramische tegel en de verlichting onder de bovenkastjes is dimbaar. Met een tuindeur is toegang tot het achterterras.

Verbindingshal naar badkamer en slaapkamers
De parketvloer van de ontvangsthal loopt drempelloos door in de verbindingshal (10,9 m2). De eerste deur aan de rechterzijde betreft het gastentoilet met vrijhangend sanitair en keramisch fonteintje (2021), ernaast is een open toegang tot een als garderobe ingedeelde trapkast, gevolgd door een tweede deur die naar de woonkeuken leidt.

Vier slaapkamers
Aan de linkerzijde in de verbindingshal bevindt zich een tussenhalletje. Het biedt toegang tot twee slaapkamers waarvan de vloeren eveneens nieuw zijn afgewerkt met hoogwaardig laminaat in een dessin van licht whitewash eiken. De slaapkamer (9 m2) aan de linkerzijde in deze tussenhal heeft een luxaflex-raambekleding met uiterst smalle lamellen. Aan de rechterzijde bevindt zich een thans als inloopgarderobe in gebruik zijde tweede slaapkamer (8,1 m2) met een kastinrichting aan twee zijden waarvan het rechterdeel (Interlübke) is voorzien van drie rookglazen schuifdeuren. De ruimte tussen beide slaapkamers in betreft een berging (2,4 m2) met keramische tegelvloer in kleinformaat tegeltjes die plaats biedt aan de witgoedaansluitingen (wasmachine en -droger). Slaapkamer-3 (13,6 m2) ligt in de verbindingshal naast voornoemde tussenhal en slaapkamer-4 (14,9 m2) aan het einde van de verbindingshal. Deze laatste is thans in gebruik als kantoorruimte. De originele parketvloer is behouden gebleven en zij heeft aan één korte zijde bergruimte in een open muurkast met geïntegreerd bureau.

Badkamer
De derde deur aan de rechterzijde biedt toegang tot een eveneens geheel nieuw ingerichte badkamer (6,5 m2). Deze heeft een inrichting met een tweepersoons vrijhangend wastafelmeubel met keramische waskom, een vrijhangend toilet met softclose-systeem en een inloopdouche met verzonken afvoer, regendouchekop, handdouche en een zogeheten ‘sunshower’ om tijdens het douchen tevens van een ‘zonnebad’ te genieten. Verwarming van de ruimte geschiedt zowel door vloerverwarming als een designwandradiator en in het plafond zijn vijf halogeenspots ingebouwd.

VERDIEPING
Zit-, slaap- en badkamer
Een geheel nieuw gestoffeerde trap leidt via een vide in de eetkamer naar een overloop/zitkamer (12,8 m2) op de eerste verdieping. De nieuwe maatwerkdeur naar de zitkamer is uitgevoerd als glazen taatsdeur. De zitkamer staat in verbinding met een tussenhal (3,8 m2) die aan de linkerzijde toegang biedt tot een grote berging over drie gedeelten van het huis (met in totaal 10,7 m2 aan stahoogte boven de 1.50-meterlijn). Aan de rechterzijde in de tussenhal bevindt zich een tweede en nieuwe badkamer (3,0 m2) met kwartronde douchecabine, vaste wastafel met eengreepsmengkraan en designwandradiator. De eveneens geheel vernieuwde slaapkamer (11,9 m2) met laminaatvloer beschikt aan één zijde over een vierdeurs kastenwand met schuifdeuren waarvan één plaats biedt aan de tweede HR-combiketel (Nefit Moduline, 2022).

RECHTERVLEUGEL
Met een eigen ingang aan de voorzijde, én inpandig tevens toegankelijk vanuit de ontvangsthal, bevindt zich aan de rechterzijde een grote ruimte die in het verleden onder meer fungeerde als overdekt zwembad. In de voorste ruimte (61,3 m2) is het zwembad nog aanwezig en op praktische wijze gestoffeerd afgedekt; deze ruimte doet momenteel dienst als atelier/werkkamer. Zij grenst aan een afgescheiden gedeelte dat plaats biedt aan een keukenblokje, een berging (1,6 m2) met een boiler voor warm water en een separaat toilet met wit sanitair. Naast dit afgescheiden gedeelte bevindt zich een zitkamer (15,8 m2) dat daglichttoetreding heeft via een lichtkoepel in het dak. Het sluit aan de achterzijde aan op een multifunctionele ruimte (22,9 m2) die fungeerde als vergaderkamer en
beschikt over een tv-aansluiting. Geheel aan de achterzijde, met een tuindeur naar een terras dat naar het achterterras leidt, ligt een afgescheiden kantoor-/praktijkruimte (24,2 m2) die momenteel als biljartkamer in gebruik is.

TUIN
De voortuin heeft aan de rechterzijde parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein. Vanaf deze parkeerplaats is toegang tot de hoofdentree en de entree naar het zakelijk gedeelte aan de rechterzijde. De tuin heeft een inrichting met gazon en bomen, gesnoeide struiken en nieuw ingerichte borders. Aan de linkerzijde leidt een oprit, eveneens met stallingsmogelijkheid op eigen terrein, naar de garage. Deze tweede oprit wordt aan de rechterzijde geflankeerd door drie catalpa’s, aan de linkerzijde door een hekwerk met schaduwdoek en afsluitbaar tuinpoortje naar het achterterras. Op de hoek in de voortuin staat een marmeren ‘Boeddha’-beeld van de Indiase god Seito. De huidige eigenaren schenken hem bij de overdracht als gift aan de nieuwe. De achtertuin heeft aan de woningzijde een groot terras dat aansluit op een gazon met borders met gevarieerde beplanting en tuinverlichting. Aan de achterzijde loopt het terras als tegelpad door waar zich achter de woonkamer een met een laag muurtje omringd tweede terras bevindt dat plaats biedt aan de buitenunit van de airconditioning. Het tegelpad sluit aan op een terrasje ter hoogte van de biljartkamer die met een tuindeur toegankelijk is.

Garage & Berging
De garage (40,4 m2) heeft een gelakte vloer en beschikt over twee elektrisch bedienbare poorten met afstandsbediening. De eerste aan de voorzijde betreft een sectionaalpoort van Hörmann, de tweede in de zijgevel is van Sommer. Deze dubbele toegang biedt de mogelijkheid voor de stalling van twee auto’s. Via het achterterras is toegang tot een L-vormige berging (10,6 m2) naast de garage. Hier bevonden zich in het verleden de witgoedaansluitingen die om praktische redenen tijdens de verbouwing inpandig zijn aangelegd.

ALGEMEEN
– Halfvrijstaand (vrijstaand-geschakeld) landhuis aan de groene rand van Heythuysen;
– In oorsprong daterend van 1977 en sinds medio 2021 volledig gerenoveerd;
– Voorzien van compleet nieuwe keuken- en badkamerinrichting, vernieuwde vloeren, luxe spanplafonds in de woon- en eetkamer en nieuwe kozijnen met dubbel glas;
– In totaal 12 kamers, waarvan 4 slaapkamers;
– Voorzien van definitief energielabel C (geldig tot maart 2034);
– Aangebouwd gedeelte met voormalig (thans afgedekt) binnenzwembad met multifunctionele mogelijkheden (kantoor-/praktijkruimte/galerie) en eigen entree;
– Door dit aangebouwde gedeelte zou de typering ‘vrijstaand-geschakeld’ eveneens van toepassing kunnen zijn;
– Het geheel verkeert in uitstekende staat van onderhoud, zowel qua interieur als exterieur: alle buitengevels hebben recentelijk een witte afwerking gekregen;
– Heythuysen is een zogeheten ‘centrumgemeente’ met een compleet aanbod van winkelvoorzieningen en scholen in het basis- en voortgezet onderwijs.

LEES MEER

Op een hoekperceel, aan de rand van Heythuysen, bevindt zich dit landhuis dat is gebouwd in 1977. Het heeft een samengesteld en geïsoleerd dak dat met bitumen is afgewerkt en de huidige eigenaren zijn medio 2021 gestart met een complete renovatie van zowel het in- als exterieur.

De gehele buitengevel is witgeschilderd, er is onder meer een nieuwe maatwerkkeuken geplaatst en twee compleet nieuw ingerichte badkamers, alle kozijnen zijn vervangen, de elektriciteitsleidingen zijn vernieuwd en 18 zonnepanelen geïnstalleerd. Alle slaapkamers zijn eveneens gemoderniseerd en de woon- en eetkamer werden voorzien van isolerende spanplafonds.

Aan de rechterzijde beschikt het object over een multifunctioneel inzetbaar gedeelte met eigen entreepartij. Het is een voormalige zwembadruimte (het bad is nog aanwezig maar beloopbaar afgedekt) met een apart keukengedeelte en achterliggende ruimtes. Het biedt diverse mogelijkheden voor een zakelijke functie aan huis, bijvoorbeeld als kantoor-/praktijkruimte of galerie.

De ligging aan de rand van centrumgemeente Heythuysen is niettemin centraal; met een winkelhart waarin grote Nederlandse winkelketens vertegenwoordigd zijn. Heythuysen heeft eigen onderwijsvoorzieningen in het basis- en middelbaar onderwijs en de stad Roermond is vanaf deze locatie in een kwartier rijden bereikbaar. Het bouwjaar is 1977 (met totale renovatie sinds 2021), de woonoppervlakte bedraagt 359 m2 en het perceel meet 482 m2.

BEGANE GROND
Aan de rechterzijde van de hoofdbouw is overdekt toegang tot de ontvangsthal (9,2 m2). De voordeur zit in een pui met diffuse raampartijen waardoor ongewenste inkijk wordt voorkomen. De wanden in schoonmetselwerk zijn alle voorzien van een witte afwerking en de eiken parketvloer van de hal loopt drempelloos door in zowel de eetkamer als de naastgelegen hal die naar de slaapvertrekken en badkamer leidt. De radiator in de hal heeft een witgelakte omkleding en na de toegang tot de verbindingshal bevindt zich aan de linkerzijde de meterkast met aansluitingen (nieuw, 2022) van onder meer de nutsvoorzieningen en de glasvezelverbinding. Een dubbele rookglazen deur is aan weerszijden opgenomen in een architectonisch open plafondverlaging met een verdiepingshoge glaspartij in het midden als transparante scheidingswand.

Eetkamer
Voornoemde eiken parketvloer is twee jaar geleden geheel geschuurd waarbij zij een nieuwe whitewash-afwerking kreeg. De eetkamer (52,4 m2) heeft een schuin oplopend plafond dat is afgewerkt met een spanplafond (Plameco) en voorzien van zeven richtbare halogeenspots. In een schouw naast de trapopgang naar de verdieping bevindt zich een inzetgashaard (Belfire). Vóór de vernieuwde pui (2022) bevindt zich een ruimtebesparende convectorput en is met schuifdeuren toegang tot het achterterras. De raambekleding bestaat uit maatwerk-lamellen die de schuin oplopende
dakconstructie volgen.

Woonkamer
De woonkamer (32,3 m2) heeft eenzelfde schuinoplopend spanplafond dat is voorzien is van zes richtbare halogeenspots. De vloer van deze ruimte is afgewerkt met geaderd wit marmer in wisselende tegelformaten en eveneens voorzien van een convectorput. De historische marmeren haardombouw is afkomstig uit het voormalige gemeentehuis van Heythuysen en is uitgevoerd in art nouveau-stijl met florale motieven. De woonkamer heeft aan één zijde een brede en hoge maatwerkboekenkast waarnaast zich een airco-unit van LG (2022) bevindt die tevens over een verwarmingsfunctie beschikt.

Woonkeuken
De eetkamer staat in open verbinding met de woonkeuken (12,8 m2).Tijdens de verbouwing is deze geheel voorzien van een nieuwe inrichting in L-vormige opstelling met boven- en onderkasten met hoogglans witte fronten. De onderkasten beschikken over bovenlades met uitschuifbare gedeelten. De inbouwapparatuur van AEG bestaat uit een combimagnetron en een elektrische oven die op praktische werkhoogte zijn geplaatst, een 4-pits keramische kookplaat (waarvan één gedeelte met 3 zones) met wasemkap, een koelkast en een afwasmachine. Onder de rvsspoelbak
(Franke) is een Quooker-kraan ingebouwd. Zowel de vloer als de achterwand van het werkblad zijn afgewerkt met een op natuursteen gelijkende keramische tegel en de verlichting onder de bovenkastjes is dimbaar. Met een tuindeur is toegang tot het achterterras.

Verbindingshal naar badkamer en slaapkamers
De parketvloer van de ontvangsthal loopt drempelloos door in de verbindingshal (10,9 m2). De eerste deur aan de rechterzijde betreft het gastentoilet met vrijhangend sanitair en keramisch fonteintje (2021), ernaast is een open toegang tot een als garderobe ingedeelde trapkast, gevolgd door een tweede deur die naar de woonkeuken leidt.

Vier slaapkamers
Aan de linkerzijde in de verbindingshal bevindt zich een tussenhalletje. Het biedt toegang tot twee slaapkamers waarvan de vloeren eveneens nieuw zijn afgewerkt met hoogwaardig laminaat in een dessin van licht whitewash eiken. De slaapkamer (9 m2) aan de linkerzijde in deze tussenhal heeft een luxaflex-raambekleding met uiterst smalle lamellen. Aan de rechterzijde bevindt zich een thans als inloopgarderobe in gebruik zijde tweede slaapkamer (8,1 m2) met een kastinrichting aan twee zijden waarvan het rechterdeel (Interlübke) is voorzien van drie rookglazen schuifdeuren. De ruimte tussen beide slaapkamers in betreft een berging (2,4 m2) met keramische tegelvloer in kleinformaat tegeltjes die plaats biedt aan de witgoedaansluitingen (wasmachine en -droger). Slaapkamer-3 (13,6 m2) ligt in de verbindingshal naast voornoemde tussenhal en slaapkamer-4 (14,9 m2) aan het einde van de verbindingshal. Deze laatste is thans in gebruik als kantoorruimte. De originele parketvloer is behouden gebleven en zij heeft aan één korte zijde bergruimte in een open muurkast met geïntegreerd bureau.

Badkamer
De derde deur aan de rechterzijde biedt toegang tot een eveneens geheel nieuw ingerichte badkamer (6,5 m2). Deze heeft een inrichting met een tweepersoons vrijhangend wastafelmeubel met keramische waskom, een vrijhangend toilet met softclose-systeem en een inloopdouche met verzonken afvoer, regendouchekop, handdouche en een zogeheten ‘sunshower’ om tijdens het douchen tevens van een ‘zonnebad’ te genieten. Verwarming van de ruimte geschiedt zowel door vloerverwarming als een designwandradiator en in het plafond zijn vijf halogeenspots ingebouwd.

VERDIEPING
Zit-, slaap- en badkamer
Een geheel nieuw gestoffeerde trap leidt via een vide in de eetkamer naar een overloop/zitkamer (12,8 m2) op de eerste verdieping. De nieuwe maatwerkdeur naar de zitkamer is uitgevoerd als glazen taatsdeur. De zitkamer staat in verbinding met een tussenhal (3,8 m2) die aan de linkerzijde toegang biedt tot een grote berging over drie gedeelten van het huis (met in totaal 10,7 m2 aan stahoogte boven de 1.50-meterlijn). Aan de rechterzijde in de tussenhal bevindt zich een tweede en nieuwe badkamer (3,0 m2) met kwartronde douchecabine, vaste wastafel met eengreepsmengkraan en designwandradiator. De eveneens geheel vernieuwde slaapkamer (11,9 m2) met laminaatvloer beschikt aan één zijde over een vierdeurs kastenwand met schuifdeuren waarvan één plaats biedt aan de tweede HR-combiketel (Nefit Moduline, 2022).

RECHTERVLEUGEL
Met een eigen ingang aan de voorzijde, én inpandig tevens toegankelijk vanuit de ontvangsthal, bevindt zich aan de rechterzijde een grote ruimte die in het verleden onder meer fungeerde als overdekt zwembad. In de voorste ruimte (61,3 m2) is het zwembad nog aanwezig en op praktische wijze gestoffeerd afgedekt; deze ruimte doet momenteel dienst als atelier/werkkamer. Zij grenst aan een afgescheiden gedeelte dat plaats biedt aan een keukenblokje, een berging (1,6 m2) met een boiler voor warm water en een separaat toilet met wit sanitair. Naast dit afgescheiden gedeelte bevindt zich een zitkamer (15,8 m2) dat daglichttoetreding heeft via een lichtkoepel in het dak. Het sluit aan de achterzijde aan op een multifunctionele ruimte (22,9 m2) die fungeerde als vergaderkamer en
beschikt over een tv-aansluiting. Geheel aan de achterzijde, met een tuindeur naar een terras dat naar het achterterras leidt, ligt een afgescheiden kantoor-/praktijkruimte (24,2 m2) die momenteel als biljartkamer in gebruik is.

TUIN
De voortuin heeft aan de rechterzijde parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein. Vanaf deze parkeerplaats is toegang tot de hoofdentree en de entree naar het zakelijk gedeelte aan de rechterzijde. De tuin heeft een inrichting met gazon en bomen, gesnoeide struiken en nieuw ingerichte borders. Aan de linkerzijde leidt een oprit, eveneens met stallingsmogelijkheid op eigen terrein, naar de garage. Deze tweede oprit wordt aan de rechterzijde geflankeerd door drie catalpa’s, aan de linkerzijde door een hekwerk met schaduwdoek en afsluitbaar tuinpoortje naar het achterterras. Op de hoek in de voortuin staat een marmeren ‘Boeddha’-beeld van de Indiase god Seito. De huidige eigenaren schenken hem bij de overdracht als gift aan de nieuwe. De achtertuin heeft aan de woningzijde een groot terras dat aansluit op een gazon met borders met gevarieerde beplanting en tuinverlichting. Aan de achterzijde loopt het terras als tegelpad door waar zich achter de woonkamer een met een laag muurtje omringd tweede terras bevindt dat plaats biedt aan de buitenunit van de airconditioning. Het tegelpad sluit aan op een terrasje ter hoogte van de biljartkamer die met een tuindeur toegankelijk is.

Garage & Berging
De garage (40,4 m2) heeft een gelakte vloer en beschikt over twee elektrisch bedienbare poorten met afstandsbediening. De eerste aan de voorzijde betreft een sectionaalpoort van Hörmann, de tweede in de zijgevel is van Sommer. Deze dubbele toegang biedt de mogelijkheid voor de stalling van twee auto’s. Via het achterterras is toegang tot een L-vormige berging (10,6 m2) naast de garage. Hier bevonden zich in het verleden de witgoedaansluitingen die om praktische redenen tijdens de verbouwing inpandig zijn aangelegd.

ALGEMEEN
– Halfvrijstaand (vrijstaand-geschakeld) landhuis aan de groene rand van Heythuysen;
– In oorsprong daterend van 1977 en sinds medio 2021 volledig gerenoveerd;
– Voorzien van compleet nieuwe keuken- en badkamerinrichting, vernieuwde vloeren, luxe spanplafonds in de woon- en eetkamer en nieuwe kozijnen met dubbel glas;
– In totaal 12 kamers, waarvan 4 slaapkamers;
– Voorzien van definitief energielabel C (geldig tot maart 2034);
– Aangebouwd gedeelte met voormalig (thans afgedekt) binnenzwembad met multifunctionele mogelijkheden (kantoor-/praktijkruimte/galerie) en eigen entree;
– Door dit aangebouwde gedeelte zou de typering ‘vrijstaand-geschakeld’ eveneens van toepassing kunnen zijn;
– Het geheel verkeert in uitstekende staat van onderhoud, zowel qua interieur als exterieur: alle buitengevels hebben recentelijk een witte afwerking gekregen;
– Heythuysen is een zogeheten ‘centrumgemeente’ met een compleet aanbod van winkelvoorzieningen en scholen in het basis- en voortgezet onderwijs.

Overdracht
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 750.000,- k.k.
Koopspecificatie
inclusief BTW
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Soort woning
villa
Type woning
geschakelde woning
Bouwjaar
1977
Bouwjaar toelichting
Geheel gemoderniseerd vanaf 2021
Bouwvorm
bestaande bouw
Liggingen
aan rustige weg, in woonwijk, landelijk gelegen
Indeling
Woonoppervlakte
359 m2
Perceeloppervlakte
957 m2
Overige inspandige ruimte
52 m2
Inhoud
1.454 m3
Aantal kamers
12
Aantal slaapkamers
4
Energie
Energieklasse
C
Energielabel einddatum
30 november -1
Warmwater
c.v.-ketel, elektrische boiler eigendom
Isolatie
dakisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geïsoleerd
Buitenruimte
Tuin
achtertuin, voortuin, zijtuin
Hoofdtuin
achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin
285 m2 (19m bij 15m)
Ligging hoofdtuin
zuidwest
Achterom
Ja
Kwaliteit tuin
verzorgd
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten
openbaar parkeren
Garage
aangebouwd steen
Capaciteit
1
Garages
1
Dak
Soort dak
zadeldak
Materiaal dak
pannen
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Voorzieningen
 • Mechanische ventilatie
 • Tv kabel
 • Satellietschotel
 • Schuifpui
 • Alarminstallatie
 • Rookkanaal
 • Airconditioning

In de buurt

 • Horn - Bergerweg 19: 5,6 km
 • Horn - Kerkpad 64: 6,4 km
 • Grathem - Lindestraat 29b: 6,5 km
 • Heel - Heerbaan 2: 7,5 km
 • Heel - Broekbeemden 75: 8,0 km
 • Roermond - Roroweg 18: 8,8 km
 • Roermond - Maasboulevard 57: 9,0 km
 • Roermond - Daalakkerweg: 9,1 km
 • Roermond - Swalmerstraat 13: 9,2 km
 • Roermond - Voorstad Sint Jacob 103: 9,2 km
 • Roermond - Swalmerstraat 47: 9,3 km
 • Roermond - Achter de Steenen Trappen 26: 9,4 km
 • Roermond - Achter de Steenen Trappen 41: 9,4 km
 • Roermond - Bethlehemstraat 31: 9,4 km
 • Roermond - Achter de Steenen Trappen 3: 9,4 km
 • Roermond - Achter de Steenen Trappen 12: 9,4 km
 • Roermond - Steegstraat 20: 9,4 km
 • Roermond - Munsterstraat 14E: 9,5 km
 • Roermond - Pollartstraat 8D: 9,5 km
 • Wessem - Pastoor-Janssenstraat 3: 9,6 km
 • Roermond - Belleboom 16: 10,0 km
 • Roermond - Belleboom 13: 10,0 km
 • Roermond - Way Broek 2: 10 km
 • Roermond - Walbreukergraaf 29: 10 km
 • Herten - Veestraat 15: 10 km
 • Roermond - Mauritsstraat 51: 10 km
 • Roermond - Kapellerlaan 119A: 10 km
 • Swalmen - De Leucker 16: 10 km
 • Swalmen - Dionysiusstraat 9: 11 km
 • Swalmen - Maria Theresiastraat 4: 11 km
 • Roermond - Kasteel Exaetenstraat 12: 11 km
 • Swalmen - Meestersweg: 11 km
 • Maasbracht - Heidepark 22: 12 km
 • Melick - Krekelberg 5: 13 km
 • Melick - Baron van Hovelllaan 11: 13 km
 • Sint Odilienberg - Gemetstraat 12: 14 km
 • Sint Odilienberg - Jezuietenstraat 2: 15 km
 • Montfort - Hannes Kempkensweg 14: 15 km
 • Sint Odilienberg - Platanenlaan 11: 15 km
 • Posterholt - Karbaan 1: 17 km
 • Posterholt - Winkelweg 20: 18 km
 • Wassenberg - Normannenstrasse: 21 km

OOK IN DEZE PRIJSKLASSE