Lou Heunen

GERELATEERDE ARTIKELEN

Hoe werkt een stille verkoop?
Wilt u binnenkort gaan verhuizen? De meeste mensen zetten hun woning te koop op bijvoorbeeld Funda of bij een makelaar. Maar niet iedereen vindt het fijn om zijn of haar woning zomaar in een advertentie, de krant of op het internet te plaatsen. Daarom is er tegenwoordig ook de mogelijkheid om uw woning te verkopen door middel van een stille verkoop. In deze blog vertellen we graag wat een stille verkoop is en hoe het werkt.
Onderzoeksplicht van de koper
Het is eindelijk zo ver. U staat op het punt om een huis te kopen, maar u wilt natuurlijk wel zeker weten dat, wat u beloofd wordt, ook is wat u koopt. Een verkoper heeft een mededelingsplicht, maar u als koper heeft een onderzoeksplicht. Dit houdt in dat u onderzoek moet doen naar eventuele gebreken, ... read more
Waarom kiezen voor wonen in Roermond?
Wij als makelaar in Roermond zijn ervan overtuigd dat wonen in Roermond en omgeving een van de beste beslissingen ooit zal zijn. Naast dat het een prettige woonomgeving is heeft de stad en de gemeente veel zakelijke en relaxmogelijkheden te bieden. Wij vertellen u graag in deze blog meer over het wonen in Roermond.